Μακάριος Λαζαρίδης: Η ανάσταση της κοινωνίας πλησιάζει

Τα βασικά σημεία της συνέντευξης του βουλευτή Καβάλας της ΝΔ στον τηλεοπτικό σταθμό «ΟΡΕΝ» και τους δημοσιογράφους Άκη Παυλόπουλο και Ντόρα Κουτροκόη

«Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα. Με μεγάλο μας σύμμαχο τον μαζικό εμβολιασμό και πάντα ακούγοντας τους ειδικούς, το φως στην άκρη του τούνελ είναι ορατό». Αυτό τόνισε ο Βουλευτής ΠΕ Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «ΟΡΕΝ» και τους δημοσιογράφους Άκη Παυλόπουλο και Ντόρα Κουτροκόη.

«Η ανάσταση της κοινωνίας πλησιάζει. Ήρθε η ώρα να πάρουμε τις ζωές μας πίσω και η Κυβέρνηση να συνεχίσει με ακόμα πιο γρήγορους ρυθμούς να υλοποιεί τις προεκλογικές της δεσμεύσεις», σημείωσε ο κ. Λαζαρίδης, υπογραμμίζοντας την «επιτυχή διαχείριση της πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης που στην πορεία εξελίχθηκε και σε παγκόσμια οικονομική κρίση».

Παράλληλα, εξέφρασε την εκτίμηση ότι «η ελληνική οικονομία έχει ισχυρές αναπτυξιακές προοπτικές», ενώ κατήγγειλε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι «δεν ξέρει που πατάει και που πηγαίνει. Για παράδειγμα, όταν είναι κλειστή η εστίαση, μας λέει γιατί δεν την ανοίγουμε, όταν αποφασίζουμε να την ανοίξουμε μας λέει γιατί την ανοίγουμε. Δυστυχώς, αποδεικνύεται διαρκώς ότι βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου».