Δηκτικό σχόλιο του Κινήματος Αλλαγής Καβάλας κατά του Μακάριου Λαζαρίδη

Η ανάπλαση της οδού Αβέρωφ, τα... τζάμια στις Καμάρες και μια ιδιότυπη «ευχή» από το τοπικό ΚΙΝΑΛ στον βουλευτή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας

Την Τετάρτη 5 Μαΐου 2021 ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης ανακοίνωσε ότι προχωρά το έργο ανακατασκευής της οδού Αβέρωφ στην πόλη της Καβάλας, με την επισήμανση ότι «επί αρκετά έτη ήταν κολλημένο, ελλείψει χρηματοδότησης».

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Λαζαρίδης αναφέρονταν στη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων που είχαν ως αποτέλεσμα να «ξεκολλήσει» το έργο προϋπολογισμού περίπου 900.000 ευρώ και υπογράμμιζε τα οφέλη από την υλοποίησή του [διαβάστε τη δήλωσή του πατώντας εδώ].

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας του Κινήματος Αλλαγής εξέδωσε μία «φαρμακερή» ανακοίνωση κατά του Μακάριου Λαζαρίδη, τον οποίο, μεταξύ άλλων, αποκαλεί «ανώτατο παράγοντα του τόπου».

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του ΚΙΝΑΛ Καβάλας.

Λαζαρίδη του… μακαρίου επιτυχίες!

«Ο βουλευτής κ. Λαζαρίδης έχει γίνει ο ανώτατος παράγοντας του τόπου. Εμπνέει και συντονίζει δυο φορείς της Αυτοδιοίκησης (Δήμο Καβάλας και Π.Ε. Καβάλας) και έναν φορέα του Κράτους (Οργανισμό Λιμένα) για την ανάπλαση ενός μικρού τμήματος της οδού Αβέρωφ στο λιμάνι.

Επιπλέον, βρήκε και χρηματοδότη! Και το διαφημίζει, γιατί το καλό πράμα πρέπει να λέγεται.

Δεν του ευχόμαστε το ανέφικτο όνειρο γενεών Καβαλιωτών, τα τζάμια στις Καμάρες, αλλά κάτι πιο ρεαλιστικό και ωφέλιμο, το φεριμπότ για τη Θάσο».