Fake λογαριασμός στο Twitter του Κώστα Φραγκογιάννη «πέθανε» τον Θεόδωρο Πάγκαλο

Θύμα χάκερ έπεσαν ο υφυπουργός Εξωτερικών με καταγωγή από την Καβάλα και ο πρώην υπουργός επί κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-Πού στρέφονται οι υποψίες των Αρχών για τον υπαίτιο της μακάβριας φάρσας

Θύμα χάκερ έπεσαν ο υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Φραγκογιάννης και ο πρώην υπουργός επί κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος. Άγνωστοι δημιούργησαν fake λογαριασμό στο Twitter με το όνομα του κ. Φραγκογιάννη, στο οποίο φερόταν να… αναγγέλλει το «θλιβερό γεγονός» του θανάτου του κ. Πάγκαλου.

Αρχικά οι υποψίες των αρχών στράφηκαν προς τον γνωστό Ιταλό φαρσέρ που έχει «πεθάνει» διάσημα πρόσωπα στο διαδίκτυο, χωρίς όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση να είναι βέβαιο ότι αυτός είναι ο υπαίτιος.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες, τα ηλεκτρονικά ίχνη του δράστη διερευνά ήδη η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προς όλες τις κατευθύνσεις. Οι ίδιες πηγές διευκρινίζουν ότι ο πραγματικός λογαριασμός του κ. Φραγκογιάννη στο twitter δεν παραβιάσθηκε, αλλά καταβλήθηκε προσπάθεια ο ψεύτικος να μοιάζει σε αυτόν, ακόμα και στο περιεχόμενο των αναρτήσεων.

*Πηγή: enikos.gr