Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας: Μη απαρτία και «απουσία» Δημάρχου οδήγησαν στην αναβολή της συνεδρίασης

Χρέη προέδρου του Σώματος εκτέλεσε η Ευαγγελία Δρακονάκη από την παράταξη της τέως Δημάρχου-Δύο παρατάξεις έδωσαν το διαδικτυακό «παρών» στη συνεδρίαση η οποία μετατίθεται για τη Δευτέρα λόγω απεργίας και μη απαρτίας

Αναβλήθηκε τελικά η 13η συνεδρίαση των μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, επιβεβαιώνοντας τις σχετικές πληροφορίες τις οποίες μετέφερε το ρεπορτάζ του KAVALA POST (διαβάστε εδώ), λόγω της 24ωρης πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας την οποία έχουν προκηρύξει η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ και τα Εργατικά Κέντρα.

Χρέη προέδρου του Σώματος εκτέλεσε η Ευαγγελία Δρακονάκη από την παράταξη της τέως Δημάρχου, Δήμητρας Τσανάκα, καθώς «απουσίαζε» από τη διαδικτυακή συνεδρίαση τόσο ο πρόεδρος του Σώματος, Κωνσταντίνος Πεφάνης όσο και ο Δήμαρχος, Θόδωρος Μουριάδης και όλα τα μέλη της Διοίκησης του Δήμου.

Δύο παρατάξεις έδωσαν το διαδικτυακό «παρών» στη συνεδρίαση, η παράταξη Ανάσα για τον Δήμο και ο Τόπος της Ζωής μας, από τις οποίες «απουσίαζαν» δύο μέλη τους, ένα από την κάθε μία, λόγω εργασίας. Όλες οι υπόλοιπες παρατάξεις δε συμμετείχαν στη συνεδρίαση, όπως και οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Συνολικά 17 δημοτικοί σύμβουλοι δήλωσαν «παρών», με την απαρτία να ορίζεται στα 21 άτομα, με αποτέλεσμα η συνεδρίαση να μετατεθεί για τη Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021.