Μακάριος: Ενισχύεται το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο της παραλίας Οφρυνίου

Ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας γνωστοποίησε την -για πρώτη φορά- «κάλυψη» του Ιατρείου καθημερινά με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό

Την ενίσχυση του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου της παραλίας Οφρυνίου γνωστοποίησε με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης.

Όπως αναφέρει, από την 1η Ιουλίου 2021, το συγκεκριμένο Ιατρείο θα καλύπτεται καθημερινά και κατά τη διάρκεια των αργιών (Σάββατο και Κυριακή) 08:00-15:00 από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά.

Επίσης, σημειώνει ο κ. Λαζαρίδης, σε συνεννόηση με το ΕΚΑΒ, θα διατεθεί μόνιμο ασθενοφόρο για την κάλυψη των αναγκών του πληθυσμού της περιοχής, ενώ το προσεχές φθινόπωρο θα επαναπροκηρυχθεί η μόνιμη θέση γιατρού.

Ο κ. Λαζαρίδης εκφράζει τις ευχαριστίες του στην ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, στο διοικητή της 4ης Υ.ΠΕ. Δ. Τσαλικάκη και την υποδιοικήτρια Ε. Χατζοπούλου για τη συνεργασία και τη στήριξή τους στη λύση ενός σημαντικού προβλήματος.