Νέα Δημοκρατία Καβάλας: Υποψήφιο μέλος της ΔΕΕΠ ο Ιορδάνης Αγγελιάδης

Στο πλευρό του Αλέκου Ιωσηφίδη ως υποψηφίου προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικών Περιφερειών (ΔΕΕΠ) Καβάλας-Η δήλωση και το όραμά του για «μια ανοιχτή και εξωστρεφής ΝΟΔΕ στην τοπική κοινωνία, με ανοιχτά γραφεία στους πολίτες»

Στο πλευρό του Αλέκου Ιωσηφίδη ως υποψηφίου προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικών Περιφερειών (ΔΕΕΠ) Καβάλας «κατεβαίνει» ως υποψήφιο μέλος της ΔΕΕΠ όσο και ως υποψήφιος σύνεδρος ο Ιορδάνης Αγγελιάδης, παρουσιάζοντας παράλληλα το όραμά του για «μια ανοιχτή και εξωστρεφής ΝΟΔΕ στην τοπική κοινωνία, με ανοιχτά γραφεία στους πολίτες».

Η δήλωση του Ιορδάνη Αγγελιάδη

Θα ήθελα να πληροφορήσω τους φίλους της ΝΔ, ότι με αίσθημα ευθύνης, αποφάσισα να συμμετάσχω ενεργά πλέον στις εσωκομματικές εκλογές των οργανώσεων της ΝΔ που θα διεξαχθούν στις 24 Οκτωβρίου 2021 τόσο ως υποψήφιο μέλος της ΔΕΕΠ όσο και ως υποψήφιος σύνεδρος, υποστηρίζοντας σθεναρά την υποψηφιότητα του Αλέκου Ιωσηφίδη ως υποψηφίου προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικών Περιφερειών (Δ.Ε.Ε.Π.) Καβάλας (πρώην ΝΟΔΕ).

Μια ανοιχτή και εξωστρεφής ΝΟΔΕ στην τοπική κοινωνία, με ανοιχτά γραφεία στους πολίτες, ενημέρωση σε κάθε άκρη της ΠΕ Καβάλας για τις προτάσεις και θέσεις του κόμματος, με ενεργούς ρόλους για κάθε τομεάρχη, «άνοιγμα» και προώθηση των ιδεών της ΝΔ σε όλον το Νομό, χωρίς πολιτικές κηδεμονίες από βουλευτικά γραφεία, είναι το όραμα τόσο το δικό μου όσο και του υποψήφιου προέδρου, Αλέκου Ιωσηφίδη.

Ποιος είναι ο Ιορδάνης Αγγελιάδης

Τοπογράφος Μηχανικός ΤΕ-Σύμβουλος Επιχειρήσεων-Ακίνητης Περιουσίας, απόφοιτος του ΤΕΙ Αθήνας του Τμήματος Τοπογράφων Μηχανικών. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στον τομέα ανάπτυξης και χρηματοδότησης ΜΜΕ, καθώς και στον τομέα αναπτυξιακών μελετών για διάφορους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Από το 2009 διατηρεί επιχείρηση με αντικείμενο το Real Estate στην περιοχή της Καβάλας με εξειδίκευση στην παρουσίαση, διαπραγμάτευση και πώληση τουριστικών ακινήτων, εκμετάλλευση ακίνητης περιουσίας, ανακαινίσεις κατοικιών, καθώς και διαχείριση ενοικιάσεων τύπου AIRBNB. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Καβάλας (ΣΕΑΝ Καβάλας).

Πολιτική Ενασχόληση: Πρώην υπεύθυνος Οργάνωσης ΝΟΔΕ ΚΑΒΑΛΑΣ.

Σήμερα: Διορισμένος από την Υφυπουργό Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου ως αναπληρωματικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας ΑΜ-Θ και υπεύθυνος του Παρατήματος Προστασίας Παιδιού Καβάλας, καθώς και τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης ΑΜ-Θ Μητρώου Στελεχών της ΝΔ.