Με μηνύματα ενότητας και αισιοδοξίας για την πορεία της χώρας ξεκίνησε το 2024 για την τοπική Νέα Δημοκρατία [φωτογραφίες]

Μέλη και φίλοι της ΔΕΕΠ Καβάλας και των ΔΗΜΤΟ Καβάλας, Παγγαίου και Νέστου έκοψαν τη βασιλόπιτά τους με κεντρικό ομιλητή της εκδήλωσης τον βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης, Κώστα Γκιουλέκα

Τη βασιλόπιτά τους έκοψαν την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024, στη μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου LUCY, τα μέλη και οι φίλοι της τοπικής Νέας Δημοκρατίας και συγκεκριμένα της ΔΕΕΠ Καβάλας και των ΔΗΜΤΟ Καβάλας, Παγγαίου και Νέστου.

Το «παρών» έδωσαν πολλά στελέχη, βουλευτές και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας. Συγκεκριμένα, στην εκδήλωση παρέστησαν όλοι οι βουλευτές της Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία, ήτοι οι Νίκος Παναγιωτόπουλος,Γιάννης Πασχαλίδης, Μακάριος Λαζαρίδης και Αγγελική Δεληκάρηο ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Θοδωρής Ζαγοράκης και ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χριστόδουλος Τοψίδης, συνοδευόμενος από Αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακούς συμβούλους της Διοίκησης, ενώ καλεσμένος και κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης, Κώστας Γκιουλέκας.

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook: «Με χαρά συμμετείχα σήμερα στην κοπή της πίτας της ΔΕΕΠ Καβάλας και των ΔΗΜΤΟ Καβάλας, Παγγαίου και Νέστου, με προσκεκλημένο τον συνάδελφο, βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης, Κώστα Γκιουλέκα. Μιλήσαμε για την Ελλάδα, για την παράταξή μας και το ρόλο που καλούμαστε να διαδραματίσουμε για τη σταθερή πορεία της πατρίδας μας».

«Κοινή ήταν η πεποίθηση ότι η χώρα συνεχίζει να πηγαίνει μπροστά. Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται σταθερά δίπλα στους πολίτες», ανέφερε ο Μακάριος Λαζαρίδης.

Αξίζει να σημειωθεί εκ των παραλειπόμενων ότι δε βρέθηκε… φλουρί στη βασιλόπιτα.