Μακάριος Λαζαρίδης: Με ενότητα και αποφασιστικότητα ο ΑΟ Καβάλα θα αναγεννηθεί, παρά τη σε βάρος του αδικία

Ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας κάνει λόγο για «ευθύνες εντός και εκτός Καβάλας με ονοματεπώνυμο που θα έρθει η ώρα να αποδοθούν» και καλεί τον Άλεξ Χαντιτάτζι «να κάνει πράξη τις υποσχέσεις του»

Την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021 έγινε γνωστό ότι απορρίφθηκε τελικά η αίτηση αναστολής της απόφασης της ΕΕΑ περί μη έκδοσης πιστοποιητικού συμμετοχής του ΑΟ Καβάλα στη Super League 2, γεγονός που σημαίνει ότι η ομάδα θα αγωνιστεί τελικά στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία [διαβάστε περισσότερα σχετικά πατώντας εδώ].

Για την απόφαση αυτή του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών για τον ΑΟ Καβάλα, ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας έκανε την εξής δήλωση:

«Με έκπληξη, απορία και απογοήτευση ενημερωθήκαμε για την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών που απέρριψε την προσφυγή του Α.Ο. Καβάλα όσον αφορά στη δυνατότητα συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο ΑΟΚ πρέπει να είναι η μόνη ομάδα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου με πλήρη φάκελο με τα αναγκαία πιστοποιητικά, που δεν έχει οφειλές ούτε προς παίκτες ούτε προς ασφαλιστικά ταμεία, που κέρδισε επάξια την άνοδό του εντός των αγωνιστικών χώρων και δεν πήρε την σχετική άδεια, κινδυνεύοντας με αφανισμό.

Φαίνεται πως κάποιοι ενοχλούνται και ίσως φοβούνται την ιστορική ομάδα του νομού μας, η οποία αδικήθηκε κατάφωρα για μια ακόμη φορά την τελευταία δεκαετία. Είναι η μοναδική που τιμωρείται, σε αντίθεση με άλλες ομάδες που, αν και σε αντίστοιχη κατάσταση με τον Α.Ο.Κ., θα αγωνιστούν κανονικά στη Super League 2.

Οι ευθύνες εντός και εκτός Καβάλας έχουν ονοματεπώνυμο και θα έρθει η ώρα να αποδοθούν!

Όμως δεν πρόκειται να κάνουμε σε κανέναν τη χάρη. Η κατάσταση είναι κρίσιμη και απαιτούνται ψυχραιμία, ενότητα και αποφασιστικότητα για την αναγέννηση της ομάδας μας.

Η συμμετοχή του ΑΟΚ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, ας αποτελέσει την απαρχή μιας νέας, ένδοξης πορείας, με στόχο την κορυφή. Εκεί δηλαδή που ανήκει ο ΑΟΚ.

Κανείς δεν περισσεύει σε αυτή την προσπάθεια.

Απευθύνω πρόσκληση στον κ. Άλεξ Χαντιτάτζι να μην καμφθεί, να κάνει πράξη το όραμα και τις υποσχέσεις του και του χρόνου όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την άνοδο του αγαπημένου μας ΑΟΚ στη Super League 2».