Μακάριος Λαζαρίδης: «Προστατεύουμε τους ανεμβολίαστους, αφού οι ίδιοι δεν προστατεύουν τους εαυτούς τους»

Βολές του βουλευτή Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΟΡΕΝ κατά του ΣΥΡΙΖΑ που «αποδεικνύεται διαρκώς ότι συνεχίζει να έχει ανοσία στον ιό του λαϊκισμού»

Δεν τιμωρούμε τους ανεμβολίαστους, αλλά και δε στερούμε την ελευθερία από τους εμβολιασμένους. Αυτό τόνισε ο βουλευτής της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία, Μακάριος Λαζαρίδης σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΟΡΕΝ και τους δημοσιογράφους Άκη Παυλόπουλο και Ευλαμπία Ρέβη, με αφορμή τις νέες παρεμβάσεις για την ανάσχεση της πανδημίας.

«Η Κυβέρνηση, σημείωσε ο κ. Λαζαρίδης, «βλέποντας τον υψηλό αριθμό των κρουσμάτων και των νοσηλειών -που είναι πανευρωπαϊκό και όχι μόνον ελληνικό φαινόμενο- και δεδομένης της δυναμικής κατάστασης της υγειονομικής κρίσης, αποφάσισε να προχωρήσει στην εφαρμογή των συγκεκριμένων μέτρων. Προσπαθούμε να προστατέψουμε τους ανεμβολίαστους, αφού οι ίδιοι δεν προστατεύουν τους εαυτούς τους».

Ο κ. Λαζαρίδης, ερωτηθείς για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι «από τα τέλη Αυγούστου περιμένουμε την καμπάνια της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, όπως την είχε εξαγγείλει ο κ. Τσίπρας, για να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν. Δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύεται διαρκώς ότι συνεχίζει να έχει ανοσία στον ιό του λαϊκισμού».