Διεθνής Ευρωπαϊκή Κίνηση για Διαμαντοπούλου: Είμαστε βέβαιοι ότι θα δικαιώσει τις προσδοκίες των Ευρωπαίων πολιτών

Επιστολή του παραρτήματος Καβάλας του Ελληνικού Τμήματος της ΔΕΚ με αφορμή την ανάδειξη της στη θέση της Προέδρου της Επιτροπής της ΕΕ για το μέλλον του κοινωνικού κράτους, της κοινωνικής προστασίας και της εργασίας

Τα θερμά συγχαρητήρια και τη χαρά του για την επιλογή της Άννας Διαμαντοπούλου στη θέση της Προέδρου της Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το μέλλον του κοινωνικού κράτους, της κοινωνικής προστασίας και της εργασίας, εκφράζει με επιστολή που της απέστειλε το παράρτημα Καβάλας του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ευρωπαϊκής Κίνησης.

Στην επιστολή αυτή που υπογράφεται από τον πρόεδρο της Γιάννη Χατζηεμμανουήλ και τον Γενικό Γραμματέα Απόστολο Αγελαράκη, εκφράζεται η βεβαιότητα ότι θα ασκήσει τα καθήκοντα της με αποδοτικότητα προκειμένου να δικαιώσει τις προσδοκίες των Ευρωπαίων πολιτών.

Η επιστολή αναφέρει σχετικά:

«Αξιότιμη κ. Διαμαντοπούλου. Με την παρούσα, επιθυμούμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια, την ιδιαίτερη ευαρέσκεια και χαρά μας, για την ανάδειξή σας στη θέση της Προέδρου της Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το μέλλον του κοινωνικού κράτους, της κοινωνικής προστασίας και της εργασίας.

Είμαστε βέβαιοι, ότι και από τη θέση αυτή, θα ασκήσετε για μία ακόμη φορά τα υψηλά σας καθήκοντα με τη μέγιστη δυνατή αποδοτικότητα και τη διάθεση για παραγωγή έργου που πάντα σας διακρίνει, διαμορφώνοντας τις καλύτερες δυνατές προτάσεις για τη μεταρρύθμιση του κοινωνικού κράτους μέχρι το 2030, λαμβάνοντας υπόψη τις επιπτώσεις των μεγάλων προκλήσεων του 21ου αιώνα, όπως η ψηφιακή μετάβαση, η κλιματική αλλαγή και οι ριζικές αλλαγές στις μορφές εργασίας, δικαιώνοντας τις προσδοκίες όλων των Ευρωπαίων πολιτών που προσβλέπουν με ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σας».