Πρωτοβουλίες Μακάριου για το ΚΕΠ Αμυγδαλεώνα

Ο καθοριστικός ρόλος του βουλευτή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας στην ικανοποίηση ενός πάγιου αιτήματος των κατοίκων της περιοχής

Ηδημιουργία του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) στον Αμυγδαλεώνα, το οποίο εγκαινιάζεται σήμερα, Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021, αποφασίστηκε στις 29 Νοεμβρίου 2019, στη συνάντηση που είχε ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης με τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργο Γεωργαντά, παρουσία του Δημάρχου Καβάλας Θόδωρου Μουριάδη.

Αποτελούσε πάγιο και διαχρονικό αίτημα των κατοίκων του χωριού, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, καθώς θα εξυπηρετεί πολίτες και από γειτονικά χωριά.

«Πάνω από όλα βάζουμε τους συμπολίτες και γι’ αυτό ικανοποιούμε δίκαια αιτήματα που βελτιώνουν την καθημερινότητά τους», είχε τονίσει μετά τη συνάντηση ο κ. Λαζαρίδης, προσθέτοντας: «Δεν λέμε μεγάλα λόγια. Δουλεύουμε καθημερινά για να πετύχουμε μικρά, αλλά σημαντικά βήματα για μια καλύτερη, πιο σύγχρονη και λειτουργικά ανεπτυγμένη κοινωνία. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να πάμε την Καβάλα ψηλά».

Στις 12 Ιουνίου 2020, με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο κ. Λαζαρίδης έκανε γνωστό ότι το Κέντρο  Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) στον Αμυγδαλεώνα θα λειτουργούσε το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα (καθυστέρησε λόγω της πανδημίας).

Την είδηση αυτή είχε μόλις κάνει γνωστή στον κ. Λαζαρίδη ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Γεωργαντάς, κατόπιν επικοινωνίας που είχαν για το συγκεκριμένο θέμα.