Μακάριος Λαζαρίδης: Η λειτουργία του ΚΕΠ στα Λιμενάρια βελτίωσε την καθημερινότητα των πολιτών

Ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ επισκέφτηκε τη Θάσο, συζήτησε ζητήματα καθημερινότητας με τους πολίτες και δήλωσε ικανοποιημένος από το ΚΕΠ, η λειτουργία του οποίου ήταν προεκλογική δέσμευση του

Τις σκέψεις, τους προβληματισμούς και τις προτάσεις των κατοίκων της Θάσου είχε την ευκαιρία να ακούσει ο Βουλευτής ΠΕ Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης κατά τη διάρκεια περιοδείας του στο νησί.  Ο κ. Λαζαρίδης συζήτησε για τα ζητήματα της καθημερινότητας των πολιτών, αντάλλαξε απόψεις μαζί τους για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις και τους ενημέρωσε για τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες σε όλα τα κρίσιμα θέματα που απασχολούν την κοινωνία.


Ιδιαίτερα ικανοποιημένος δήλωσε για την αποτελεσματική λειτουργία του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) στα Λιμενάρια, μια από τις βασικές προεκλογικές του δεσμεύσεις που υλοποιήθηκαν. Είχαν προηγηθεί επαφές του κ. Λαζαρίδη με την τοπική κοινωνία και ακολούθως με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Αμέσως μετά την επίσκεψή του στο ΚΕΠ στα Λιμενάρια, ο κ. Λαζαρίδης έκανε την εξής δήλωση:

«Άλλη μία επίσκεψη στο όμορφο νησί της Θάσου, το “διαμάντι της Μεσογείου”.
Είμαστε εδώ – οι συνεργάτες μου και εγώ – για να παρακολουθήσουμε την πορεία των προεκλογικών μου δεσμεύσεων.
Πολλές από αυτές τις έχουμε ήδη υλοποιήσει, ευρισκόμενοι κοντά στους Θάσιους για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητάς τους.  Στις 26 Αυγούστου του 2019 είχα ανακοινώσει τη δημιουργία του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών στα Λιμενάρια. Στις 19 Σεπτεμβρίου 2020 το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών ξεκίνησε να λειτουργεί, εξυπηρετώντας τους συμπολίτες μου στη νότια Θάσο. Μία ακόμη προεκλογική μου δέσμευση έγινε πράξη.
Ένα δίκαιο και διαχρονικό αίτημα των Θασίων υλοποιήθηκε, βελτιώνοντας την καθημερινότητά τους».