Στην Καβάλα στις 26 Ιανουαρίου ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Προγραμματίζεται σύσκεψη φορέων στην αίθουσα «Νικόλαος Μάρτης» της Αντιπεριφέρειας – Πρόσκληση της Τομεακής Επιτροπής ΚΚΕ Καβάλας για συμμετοχή των εκπροσώπων τους

Στην Καβάλα θα βρεθεί την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου ο Δημήτρης Κουτσούμπας στο πλαίσιο περιοδείας στην περιοχή.

Στο πρόγραμμα της παρουσίας του Γενικού Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ περιλαμβάνεται σύσκεψη με διάφορους φορείς προκειμένου να εκθέσουν τα προβλήματα και τα ζητήματα που θέλουν να συζητηθούν. Στο πλαίσιο του καλύτερου προγραμματισμού αυτή της συνάντησης, η Τομεακή Επιτροπή Καβάλας του ΚΚΕ απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους φορείς να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

Η πρόσκληση αναφέρει σχετικά:

«Στο πλαίσιο επίσκεψης στην περιοχής μας του Γενικού Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη φορέων με την παρουσία του, την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου στις 6 μ.μ. στην αίθουσα «Νικόλαος Μάρτης» της Αντιπεριφέρειας Καβάλας.

Θα θέλαμε να παραστείτε και να αναδείξετε ζητήματα του κλάδου/χώρου σας. Θα υπάρχει δυνατότητα ολιγόλεπτης παρέμβασης από του συμμετέχοντες. Για την έγκαιρη προετοιμασία της σύσκεψης, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για την παρουσία σας και τη διάθεση παρέμβασης. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων».