«Κλείδωσε» η επίσκεψη Μητσοτάκη σε Καβάλα, Ελευθερούπολη και Χρυσούπολη

Ο Πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει σύντομες ομιλίες και συναντήσεις πριν αναχωρήσει για την κεντρική του προεκλογική ομιλία στην Ξάνθη

Την Ελευθερούπολη του Δήμου Παγγαίου, την πόλη της Καβάλας και τη Χρυσούπολη στον Δήμο Νέστου θα επισκεφτεί το πρωί της Πέμπτης 27 Απριλίου 2023 ο Πρωθυπουργός της χώρας και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οι επισκέψεις του δε θα ξεπερνούν τη μία ώρα και θα περιλαμβάνουν σύντομες ομιλίες και επαφές με τοπικούς παράγοντες, με πρώτο σταθμό την Ελευθερούπολη, ενώ στην Καβάλα αναμένεται να μιλήσει περί τις 11:00 σε κατάστημα εστίασης στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, το οποίο μέχρι τώρα δεν έχει γίνει γνωστό. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι για την ομιλία του κ. Μητσοτάκη θα στηθεί και μικροφωνική, ενώ αμέσως μετά θα αναχωρήσει για την έδρα του Δήμου Νέστου.

Αμέσως μετά ο Πρωθυπουργός θα αναχωρήσει για την Ξάνθη όπου το απόγευμα θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική του ομιλία στο Δημοτικό Αμφιθέατρο-Στέγη Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης επί της πλατείας Διοικητηρίου.