Μακάριος Λαζαρίδης: Οι πολίτες δεν θα επιτρέψουν σε Τσίπρα-Βαρουφάκη να επιστρέψει η πατρίδα μας σε νέες περιπέτειες

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας «απαντά» στον επικεφαλής του ΜέΡΑ25 με αφορμή την παρουσία του τελευταίου στην Καβάλα

Το Σάββατο 29 Απριλίου 2023 ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη Γιάνης Βαρουφάκης βρέθηκε στην Καβάλα, όπου πραγματοποίησε ομιλία και παρουσίασε τους υποψήφιους βουλευτές και βουλεύτριες του κόμματος για τους Νομούς Καβάλας και Δράμας από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» [διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ πατώντας εδώ].

Ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης, με αφορμή την επίσκεψη στην Καβάλα και τις δηλώσεις του κ. Βαρουφάκη, έκανε την εξής δήλωση:

«Χρειάζεται πολύ θράσος για να επιτίθεται ο κ. Βαρουφάκης στη Νέα Δημοκρατία, όταν ο ίδιος, μαζί με τον κ. Τσίπρα, έπαιξαν τη χώρα “στα ζάρια” με τραγικές συνέπειες και την οδήγησαν σε ένα τρίτο, αχρείαστο μνημόνιο.

Αμετανόητος, επιμένει στην ίδια λάθος συνταγή και απειλεί να… επιστρέψει δριμύτερος, μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα. Η δήθεν “προοδευτική Κυβέρνηση” που κάποιοι οραματίζονται μετά τις Εθνικές Εκλογές της 21ης Μαΐου, πρέπει να αποτραπεί.

Οι πολίτες δεν θα επιτρέψουν σε Τσίπρα-Βαρουφάκη να επιστρέψει η πατρίδα μας  σε νέες περιπέτειες».