Μακάριος Λαζαρίδης από τη Θάσο: Ενωμένοι συνεχίζουμε την πορεία προς τα εμπρός

Περιοδεία του υποψήφιου βουλευτή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας στη Θάσο

Θέματα τοπικού ενδιαφέροντος, αλλά και της κεντρικής πολιτικής σκηνής ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου, συζήτησε ο υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης με κατοίκους της Θάσου, κατά την περιοδεία του στο νησί.

Μεταξύ άλλων, επισκέφθηκε το Δημαρχείο της Θάσου, όπου συναντήθηκε με το Δήμαρχο, κ. Λ. Κυριακίδη και συνεργάτες του και ακολούθως το Αστυνομικό Τμήμα, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Λιμενικό. Στη συνέχεια συνομίλησε με πολίτες στον Λιμένα, επισκέφθηκε την Παναγία, την Ποταμιά, την Σκάλα Ποταμιάς, την Καλλιράχη, την Σκάλα Σωτήρος, τα Λιμενάρια, τον Ποτό και τον Πρίνο.

 

«Δεν επιθυμούμε τη σύγκρουση με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τη σύγκριση», τόνισε ο κ. Λαζαρίδης, ο οποίος, αφού έκανε ένα σύντομο απολογισμό των κυβερνητικών πεπραγμένων κατά την περίοδο 2019-2023, ζήτησε από τους πολίτες να αξιολογήσουν όσα έγιναν αυτά τα χρόνια και να τα αντιπαραβάλλουν με την τετραετία διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

«Η πατρίδα μας έχει ενισχύσει την παρουσία της στην ανατολική Μεσόγειο και εδραιωθεί ως γεωστρατηγική και ενεργειακή δύναμη στην περιοχή. Έχουμε θωρακίσει τα σύνορά μας από το μεταναστευτικό, αλλά και από κάθε άλλον κίνδυνο, ενισχύσαμε την αποτρεπτική μας ισχύ με την προμήθεια εξοπλιστικών συστημάτων τελευταίας γενιάς, ενώ η φωνή μας, πρωτίστως μέσω του πρωθυπουργού, ακούγεται πια παντού: στο αμερικανικό Κογκρέσο, στις Βρυξέλλες, αλλά και σε όλες τις μεγάλες πρωτεύουσες στο εξωτερικό», τόνισε ο κ. Λαζαρίδης.

 

Όπως σημείωσε, «η Ελλάδα απαντά στις διεθνείς προκλήσεις και κατακτά τις εθνικές διεκδικήσεις», ενώ υπογράμμισε και τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, με τη δημιουργία σχεδόν 300.000 νέων θέσεων εργασίας, την αναβάθμιση της οικονομίας μας 12 φορές, τη μείωση της φορολογίας και του ΕΝΦΙΑ, την κατάργηση της Εισφοράς Αλληλεγγύης και την πρόταξη διαρκών αναχωμάτων από την Κυβέρνηση στις αυξήσεις του ρεύματος και τον υψηλό πληθωρισμό. Μόνο μέλημα, ανέφερε, είναι οι πιο ευάλωτοι και μικρομεσαίοι οικονομικά πολίτες.

Όσον αφορά τις δράσεις του σε τοπικό επίπεδο, ο κ. Λαζαρίδης επεσήμανε, μεταξύ άλλων, τη συνεισφορά του στη δημιουργία του Κ.Ε.Π. στα Λιμενάρια, στη στήριξη του Κέντρου Υγείας Πρίνου και στην αύξηση των ακτοπλοϊκών δρομολογίων – σύνδεσης με την Καβάλα το χειμώνα του 2019. «Κάναμε αρκετά, έχουμε να κάνουμε πολλά ακόμα. Μαζί, ενωμένοι, συνεχίζουμε την πορεία της χώρας, της ΠΕ Καβάλας και της Θάσου προς τα εμπρός!», ανέφερε.