Μακάριος Λαζαρίδης: Αντιμετωπίσαμε τις κρίσεις και υλοποιήσαμε τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις

Περιοδεία του υποψήφιου Βουλευτή ΠΕ Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας σε χωριά του Δήμου Παγγαίου

Σίγουρος για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 21ης Μαΐου και για μια νέα επιτυχημένη κυβερνητική θητεία κατά την επόμενη τετραετία, εμφανίστηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, κατά την περιοδεία του σε χωριά του Δήμου Παγγαίου.

Συγκεκριμένα επισκέφθηκε τη Φωλιά, το Μυρτόφυτο, το Ελαιοχώρι, τις Ελευθερές, τη Γαληψό, το Ποδοχώρι, τον Ακροπόταμο, το Οφρύνιο και την Παραλία Οφρυνίου, όπου πραγματοποίησε συνάντηση με νέους.

Σε συνομιλία του με κατοίκους των χωριών, ο κ. Λαζαρίδης υπενθύμισε τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που κλήθηκε να διαχειριστεί η Κυβέρνηση, λόγω των αλλεπάλληλων, έξωθεν κρίσεων. Στην αντιμετώπιση αυτών, όπως εξήγησε, «φυσικό ήταν η Κυβέρνηση να δώσει μεγάλο βάρος της πολιτικής της, χωρίς ωστόσο να αφήσει πίσω τις προεκλογικές της δεσμεύσεις. Αποτέλεσμα ήταν οι πολίτες και η οικονομία, παρά τα υψηλά εμπόδια, να αντέξουν».

Παράλληλα, εστίασε και στις δικές του προσπάθειες για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων. Ανάμεσα στα άλλα, υπενθύμισε ότι:

  • Μετά από 9 χρόνια, το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Παραλίας Οφρυνίου έχει επιτέλους μόνιμη ιατρό. «Ένα μεγάλο προσωπικό στοίχημα κερδήθηκε», σημείωσε.
  • Με παρέμβασή του στη διοίκηση της Alpha Bank, τοποθετήθηκε ΑΤΜ στο παλαιό δημαρχείο της Νικήσιανης. «Ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας ικανοποιήθηκε, εξυπηρετώντας τους κατοίκους της Νικήσιανης και των γειτονικών χωριών», είπε.
  • Μετά από πρότασή του στη διοίκηση της «Εγνατίας Οδού Α.Ε.», η σήραγγα Συμβόλου Όρους μετονομάστηκε σε σήραγγα «Νικολάου Μάρτη». Σύμφωνα με τον κ. Λαζαρίδη, «πρόκειται για μια έμπρακτη αναγνώριση τιμής του σπουδαίου Μακεδόνα πολιτικού, του σημαντικού ανθρώπου και συμπολίτη μας, που συνέβαλε καταλυτικά στη μελέτη, τεκμηρίωση και προαγωγή της ελληνικότητας της Μακεδονίας».
  • Η Γαληψός, η Μεσορόπη, ο Πλατανότοπος, καθώς και το κλειστό γυμναστήριο Ελευθερούπολης, απέκτησαν σύγχρονους φορητούς απινιδωτές.

«Είμαι ειλικρινής απέναντί σας. Προσπαθώ να αντιμετωπίσω κάθε πρόβλημα και δεν σας κοροϊδεύω με ψεύτικες υποσχέσεις. Έχουμε αναπτύξει μια σχέση εμπιστοσύνης, η οποία προσδοκώ ότι θα συνεχιστεί», ανέφερε ο κ. Λαζαρίδης, απευθυνόμενος στους κατοίκους των χωριών του Δήμου Παγγαίου.