Μακάριος Λαζαρίδης: Δεσμεύομαι να παραμείνω δίπλα στους πολίτες [βίντεο]

Στη δημοσιότητα το νέο προεκλογικό σποτ του υποψήφιου βουλευτή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας - «Δεσμεύτηκα! Έγινε! Συνεχίζουμε»!

Το νέο προεκλογικό του σποτ έδωσε στη δημοσιότητα ο Μακάριος Λαζαρίδγς, Με φόντο το λιμάνι και άλλες περιοχές της Καβάλας και με το σύνθημα «Συνεπής-Αποφασιστικός-Αποτελεσματικός!», ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας απευθύνεται στους πολίτες, επισημαίνοντάς τους ότι τέσσερα χρόνια τώρα, όλοι μαζί, με συνένωση των δυνάμεών τους, με σχέδιο και όραμα, κατάφεραν πολλά για την Καβάλα.

Προσωπικά, όπως τονίζει, βοήθησε να λυθούν διαχρονικά προβλήματα του τόπου και με οδηγό το αναπτυξιακό του σχέδιο «Καβάλα 2020-2050», η συντριπτική πλειοψηφία των δεσμεύσεών του έγιναν πράξη.

Ο κ. Λαζαρίδης εκφράζει την ελπίδα να δικαίωσε την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι Καβαλιώτισσες και οι Καβαλιώτες το 2019, ζητώντας τους να τον εμπιστευτούν και πάλι.

Από την πλευρά του, δεσμεύεται να συνεχίσει να είναι δίπλα τους, με συνέπεια, αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα, με στόχο την ευημερία της κοινωνίας και ιδίως της νέας γενιάς.

Δείτε το βίντεο: