Δήμος Θάσου: Επανέρχεται στα αυτοδιοικητικά ο Λευτέρης Μερέσης. Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον δημαρχιακό θώκο

«Θα είμαι πάντα για εσάς ο Λευτέρης που γνωρίσατε και ξέρετε». Αναλυτικά η ανακοίνωση του πρώην Δημάρχου του νησιού, Λευτέρη Μερέση-Έμμεση δριμεία κριτική στη νυν Διοίκηση του νησιού

Την απόφασή του να κατέλθει ως υποψήφιος Δήμαρχος Θάσου ανακοίνωσε ο πρώην Δήμαρχος του νησιού, Λευτέρης Μερέσης, με μια ανακοίνωση από την οποία δε λείπει και η δριμεία κριτική στη νυν και πρώην Διοικήσεις του νησιού, κάνοντας λόγο για «κατήφορο της μετριότητας που ανταλλάσσει χειραψίες και μετρά αποτυχίες».

Η ανακοίνωση του Λευτέρη Μερέση

Πολίτες της Θάσου, έχουμε μαζί μια διαδρομή ζωής, μαζι πάντα αποφασίζαμε για τα πάντα, έτσι και τωρα σέβομαι απόλυτα τη δική σας απόφαση, να κατέλθω υποψήφιος δήμαρχος στο νησί μας.

Με πληγώνει η σημερινή εικόνα αδυναμίας να υλοποιηθούν τα αυτονόητα.

Αποτελεί χρέος όλων μας να σταματήσουμε αυτόν τον κατήφορο της μετριότητας που ανταλλάσσει χειραψίες και μετρά αποτυχίες. Η μετριότητα και η διαρκής μάχη για την κατάκτηση του αυτονόητου είναι κατώτερη του νησιού μας.

Δεν διεκδικώ το Δήμο για να κάνω πολιτική καριέρα, αλλά για να μετουσιώσω τη συσσωρευμένη γνώση και εμπειρία μου σε δημιουργική πολιτική.

Η Θάσος και ο Δήμος μάς χρειάζονται όλους! Για να ανατρέψουμε την παρακμή της στασιμότητας. Η μετριότητα δεν αξίζει στη Θάσο!

Θα είμαι πάντα για εσάς ο Λευτέρης που γνωρίσατε και ξέρετε, πάντα παρών για τις ανάγκες του τόπου μας και τους ανθρώπους του. Ξεκινάμε μαζί σήμερα για το αύριο των Θασίων.