Αναστασία Μιρλή: Σημασία έχει να συνεχίσεις να αγωνίζεσαι για αυτά που πιστεύεις

Το μήνυμα της υποψήφιας βουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για τον Νομό Καβάλας μετά το πέρας της εκλογικής «μάχης»

Τα συγχαρητήριά της προς τους εκλεγέντες βουλευτές και σε όλους τους υποψηφίους εκφράζει η υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για τον Νομό Καβάλας, Αναστασία Μιρλή μετά το πέρας της εκλογικής «μάχης» της 21ης Μαΐου 2023.

Η ίδια, έχοντας συγκεντρώσει 1.911 σταυρούς, δηλώνει ευτυχής για τη «σχέση εμπιστοσύνης που χτίσαμε μαζί» και προσθέτει ότι «σημασία έχει να συνεχίσεις να αγωνίζεσαι για αυτά που πιστεύεις».

Η ανακοίνωση της Αναστασίας Μιρλή

Το αποτέλεσμα των χθεσινών εκλογών είναι εξαιρετικά σκληρό για εμάς. Αλλά αφού δούμε τα λάθη μας, θα το κάνουμε αφετηρία, για να συνεχίσουμε κάνοντας μια πιο δυνατή προσπάθεια. Γιατί σημασία έχει να συνεχίσεις να αγωνίζεσαι για αυτά που πιστεύεις.

Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω όλους και όλες εσάς που κάνατε αυτή την πρώτη μου προσπάθεια αξέχαστη. Εσάς που διαθέσατε χρόνο και ενέργεια στηρίζοντάς με χωρίς κανένα προσωπικό όφελος και εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας. Τόσο η αυθόρμητη στήριξή σας όσο και τα αποτελέσματα που μου δώσατε στην κάλπη με κάνουν να νιώθω περήφανη ότι η φωνή μου άγγιξε πολλούς.

Όπως έγραψα και το πρωί των εκλογών, ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα, χαίρομαι πολύ για αυτήν τη σχέση εμπιστοσύνης που χτίσαμε μαζί και είμαι σίγουρη πως θα την κρατήσουμε ζωντανή.

Συγχαρητήρια στους εκλεγέντες βουλευτές και σε όλους τους υποψηφίους για την προσπάθειά τους.