Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Καβάλας: Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό

Ανακοίνωση με συγχαρητήρια για όλους τους υποψηφίους βουλευτές και τον αγώνα που έδωσαν και ευχαριστίες προς τα μέλη και τους φίλους του κόμματος για τη στήριξη

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής Καβάλας με ανακοίνωση της ευχαριστεί και συγχαίρει τους υποψήφιους βουλευτές της παράταξής μας στο νομό Καβάλας, Χρήστο Καϊντατζόπουλο, Σοφία Μαρτίδου – Χατζηβασιλειάδου, Δημήτρη Παπουτσή,  Λεωνίδα Παππά, Γιάννη Πλαφαδέλη και Ευστρατία Χριστοδούλου για την μεγάλη τους προσπάθεια και τον όμορφο αγώνα που έδωσαν, «ο οποίος» όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται «είχε σαν αποτέλεσμα την άνοδο των ποσοστών του κόμματός μας, τόσο στην περιοχή μας, όσο και πανελλαδικά, τη στιγμή, μάλιστα, που τα αντίστοιχα ποσοστά άλλων κομμάτων βρέθηκαν σε «ελεύθερη πτώση»!

Η ανακοίνωση συνεχίζει  με την επισήμανση ότι «σαφώς στο ευχαριστήριο αυτό μήνυμά μας, δεν πρέπει να λησμονήσουμε και τους «αφανείς μας ήρωες», τον κόσμο που στελέχωσε το εκλογικό μας κέντρο, που ήρθε στις συγκεντρώσεις μας και δήλωσε «ΠΑΡΩΝ».

Ο αγώνας όμως δεν τελείωσε. Έχοντας στον ορίζοντα νέα εκλογική διαδικασία, συνεχίζουμε όλοι μαζί με στόχο την ακόμη μεγαλύτερη αύξηση των ποσοστών μας και την ανάδειξη της παράταξής μας στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ώστε κάποια στιγμή, επιτέλους, η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη να δεχθεί την υπεύθυνη και δριμεία κριτική που της αναλογεί.

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό»!