Περιοδεία μελών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στη Θάσο [φωτογραφίες]

Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Πρίνου και συγκέντρωση μελών και φίλων του κόμματος με σύνθημα «να ανατραπούν οι συσχετισμοί του Μαΐου» ενόψει των εθνικών εκλογών της 25ης Ιουνίου

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, αποτελούμενη από τον Κ. Μορφίδη, Γ. Παπαφιλίππου, Β. Τραϊφόρο και Τ. Καρασαββόγλου, επισκέφθηκε την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 το Κέντρο Υγείας Πρίνου της Θάσου και είχε εκτενή συζήτηση με το Διευθυντή του κ. Αγγελόπουλο.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή τους, ήταν μια ουσιαστική και εποικοδομητική κουβέντα, στο πλαίσιο της οποίας αναδείχτηκαν οι σημαντικές παρεμβάσεις της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να είναι σε θέση σήμερα το Κέντρο Υγείας και το ΕΚΑΒ να ανταποκριθούν στις ανάγκες των πολιτών.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας έγινε συγκέντρωση μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με μεγάλη συμμετοχή πολιτών. Έγινε συζήτηση για την «ανάγκη συστράτευσης όλων προκειμένου να ανατραπούν οι συσχετισμοί του Μαΐου και να ενδυναμωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία».

«Όλοι μαζί θα δώσουμε με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα τον αγώνα και θα τα καταφέρουμε», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην ανακοίνωσή του.