Βουλευτικές εκλογές 25ης Ιουνίου: Ο κόσμος «ψηφίζει» παραλία. Υποτονική η κίνηση στα εκλογικά κέντρα της Καβάλας [φωτογραφίες]

Διαφορετική η εικόνα στα εκλογικά κέντρα της Καβάλας σε σύγκριση με τις εκλογές του Μαΐου-Στο 29,13% ανέρχεται το ποσοστό της συμμετοχής πανελλαδικά

Διαφορετική είναι η εικόνα στα εκλογικά κέντρα της Καβάλας σε σύγκριση με τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου, καθώς μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής 25 Ιουνίου 2023 η προσέλευση των ψηφοφόρων ήταν υποτονική.

Το μεγαλύτερο ποσοστό του εκλογικού σώματος το οποίο έσπευσε να ψηφίσει το πρωί ήταν μεγάλης ηλικίας, με τη νεολαία να «ψηφίζει» παραλία, καθώς σε όλα τα beach bars επικρατεί το αδιαχώρητο.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα κατά την εκλογική διαδικασία, ενώ αναμένεται με ενδιαφέρον και η απογευματινή εικόνα στα εκλογικά κέντρα, καθώς παραδοσιακά πολλοί είναι εκείνοι που ψηφίζουν την τελευταία στιγμή.

Σημειώνεται ότι στο 29,13% ανέρχεται το ποσοστό της συμμετοχής στις εκλογές πανελλαδικά, σύμφωνα με την ενημέρωση του ΥΠΕΣ. Το ποσοστό στις εκλογές Μαΐου ήταν 31,52%.