Δημοτικές εκλογές 2023: Τίτλοι τέλους για τον συνδυασμό της ΚΑΠ. Συνεργασία με έναν νέο συνδυασμό εξήγγειλε ο Βαγγέλης Παππάς

Η Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση «έγραψε» 10 χρόνια παρουσίας στο Δημοτικό Συμβούλιο της Καβάλας. Το «ευχαριστώ» και το αινιγματικό μήνυμα του επικεφαλής του συνδυασμού για νέα συνεργασία

Ο συνδυασμός του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας «Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση (ΚΑΠ)» αποτελεί πλέον παρελθόν, μετά από 10 χρόνια παρουσίας στα κοινά.

Αυτό ανακοίνωσε ο επικεφαλής της και δημοτικός σύμβουλος, Βαγγέλης Παππάς, ο οποίος με ανάρτησή του στο Facebook ενημερώνει ότι παράλληλα, ανοίγει ένας νέος κύκλος, μέσα από μια προγραμματική συμφωνία με έναν νέο συνδυασμό, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το ποιος είναι αυτός ο συνδυασμός και σε ποιο πλαίσιο θα είναι αυτή η συνεργασία.

«Ένας κύκλος 10 χρόνων έντονης παρουσίας της ΚΑΠ στον Δήμο Καβάλας κλείνει (2013-2023)… Στις δημοτικές εκλογές τόσο του 2014 όσο και του 2019 καταγράψαμε με τη στήριξή σας ποσοστό 14% που για έναν εντελώς ανεξάρτητο συνδυασμό ήταν πολύ σοβαρό, αλλά δεν κάλυπτε τις προσδοκίες μας. Αύριο ένας νέος κύκλος ανοίγει για αγώνες για την πόλη που αγαπάμε μέσα από προγραμματική συμφωνία με έναν νέο συνδυασμό. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη βοήθειά σας», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Βαγγέλης Παππάς.