Δημοτικές Εκλογές 2023: Βαγγέλης Παππάς και Γιάννης Εριφυλλίδης μαζί, για να πάει η «Καβάλα Μπροστά»!

Προγραμματική συμφωνία πέντε σημείων «φέρνει» τη συγχώνευση της παράταξης ΚΑΠ με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά» - Κάλεσμα Εριφυλλίδη σε όλες τις δυνάμεις που επιθυμούν «τη μεγάλη αλλαγή για την Καβάλα»

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Βαγγέλης Παππάς ανακοίνωσε μέσω Facebook το «τέλος» της Κοινωνικής Αποτελεσματικής Παρέμβασης, της δημοτικής παράταξης που, με επικεφαλής τον ίδιο, είχε αντιπολιτευτική παρουσία εντός του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας [διαβάστε την ανακοίνωσή του πατώντας εδώ].

Το πρωί της Δευτέρας ανακοινώθηκε και επίσημα ότι τα μέλη της ΚΑΠ αποφάσισαν στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 να στηρίξουν τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά» του Γιάννη Εριφυλλίδη.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, μέλη της παράταξης Παππά πρόκειται να είναι υποψήφιοι με τον συνδυασμό Εριφυλλίδη, ενώ έγιναν γνωστές και πέντε (5) βασικές προγραμματικές θέσεις επί των οποίων συμφώνησαν οι δύο συνδυασμοί.

Διαβάστε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του πολιτικού «γάμου» Παππά-Εριφυλλίδη:

«Η συνέλευση των μελών της Κοινωνικής Αποτελεσματικής Παρέμβασης (Κ.Α.Π.) αποφάσισε τη στήριξη με προγραμματική συμφωνία του ανεξάρτητου υποψηφίου Δημάρχου Καβάλας Γιάννη Εριφυλλίδη και του συνδυασμού «Η Καβάλα Μπροστά» με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της πόλης μας και στόχο τη μεγάλη αλλαγή για τον Δήμο Καβάλας.

Το πρόγραμμα του ανεξάρτητου συνδυασμού «Η Καβάλα Μπροστά» εκφράζει πλήρως τα μέλη της Κ.Α.Π. και αποτελεί τη βάση συμφωνίας σε επίπεδο αρχών και προγραμματικών θέσεων, με κύριους άξονες-δεσμεύσεις:

  • την ολοκλήρωση της περιμετρικής της Καβάλας με τις απαραίτητες κάθετες συνδέσεις με την πόλη και με σεβασμό στο περιβάλλον
  • τη ριζική ενίσχυση της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Καβάλας
  • την ισότιμη ανάπτυξη των Δημοτικών Ενοτήτων Καβάλας και Φιλίππων
  • την κατά γράμμα τήρηση των αρχών της διαφάνειας, της αξιοκρατίας και της χρηστής διοίκησης σε όλες τις εκφάνσεις της λειτουργίας του Δήμου Καβάλας
  • την άμεση και βέλτιστη αξιοποίηση της υπάρχουσας περιουσίας του Δήμου Καβάλας,

θέσεις που ήδη έχουν εκφρασθεί στην προγραμματική διακήρυξη αρχών του ανεξάρτητου συνδυασμού «Η Καβάλα Μπροστά», η οποία παρουσιάστηκε στους συνδημότες μας τον Νοέμβριο του 2022.

Η Κ.Α.Π. αναστέλλει τις δραστηριότητές της και μέλη της θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του ανεξάρτητου συνδυασμού «Η Καβάλα Μπροστά».

Ο Γιάννης Εριφυλλίδης και ο ανεξάρτητος συνδυασμός «Η Καβάλα Μπροστά» ευχαριστούν την Κ.Α.Π. για την τιμή και την εμπιστοσύνη και καλούν όλες τις άλλες δυνάμεις του τόπου που επιθυμούν τη μεγάλη αλλαγή για την Καβάλα και την περιοχή μας να συστρατευθούν στην κοινή μας προσπάθεια».