Δημοτικές Εκλογές 2023: Έχουν… «σπάσει» τα τηλέφωνα υποψηφίων ενόψει της κατάθεσης των ψηφοδελτίων!

Νέο «σκηνικό» δημιούργησε η αποχώρηση Κλειτσιώτη, ανοίγοντας τον δρόμο για μετεγγραφές, ακόμα και για... συνενώσεις!

Αναβρασμός επικρατεί στα «στρατόπεδα» των συνδυασμών που μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει την πρόθεσή τους να συμμετέχουν στις προσεχείς δημοτικές εκλογές για να διεκδικήσουν στις 8 Οκτωβρίου 2023 τη Διοίκηση του Δήμου Καβάλας, αφού σε λίγες ώρες λήγει η διορία για να καταθέσουν τις υποψηφιότητές τους.

Φέτος για πρώτη φορά οι υποψηφιότητες κατατίθενται από τους επικεφαλής των συνδυασμών ηλεκτρονικά, σε ειδική πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται η ανακήρυξή τους [ή μη] από τα κατά τόπους πρωτοδικεία.

Στον Δήμο Καβάλας, από το μεσημέρι και μετά την επίσημη αποχώρηση από την «κούρσα» του Ντίνου Κλειτσιώτη [διαβάστε σχετικά πατώντας εδώ] δημιουργήθηκε ένα νέο «σκηνικό», αφού ο συνδυασμός «Όραμα για το μέλλον» άφησε πίσω του δεκάδες «ορφανούς» υποψηφίους. Κάποιοι από αυτούς έχουν ήδη σπεύσει να δηλώσουν δημόσια -μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης- ότι δεν πρόκειται να συμμετέχουν στις προσεχείς εκλογές με κανέναν άλλον συνδυασμό, ενώ άλλοι ακόμη «το συζητάνε».

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα τηλέφωνα έχουν πάρει «φωτιά», με τα στελέχη να κάνουν «κρούσεις» σε μέχρι πρότινος υποψηφίους του κ. Κλειτσιώτη για να ενταχθούν στον δικό τους συνδυασμό.

Επίσης, κάποιοι δεν αποκλείουν ακόμη και το ενδεχόμενο μέχρι τα μεσάνυχτα να προκύψει ακόμη και… συνένωση κάποιας παράταξης σε άλλη, αφού ήταν ήδη γνωστό από μέρες ότι κάποιοι δυσκολεύονταν να «κλείσουν» το ψηφοδέλτιό τους.

Εν αναμονή, λοιπόν… «Κυριακή κοντή γιορτή»!