Οριστικά και επίσημα: Ο Ντίνος Κλειτσιώτης δεν θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας

Ο ίδιος επικαλείται τη «διάσπαση του χώρου του» και δηλώνει πως πήρε την απόφαση «παρά το γεγονός ότι αναδεικνύεται δεύτερος σε όλες τις δημοσκοπήσεις»!

Aπό το πρωί της Πέμπτης 31 Αυγούστου 2023, καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση υποψηφίων και συνδυασμών στο Πρωτοδικείο, στην πόλη της Καβάλας κυκλοφορούσε έντονα η φήμη ότι ο Ντίνος Κλειτσιώτης δεν θα είναι τελικά υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας.

Λίγες ώρες μετά, και συγκεκριμένα στις 13:00 μετά το μεσημέρι της ίδιας μέρας, τις φήμες αυτές ήρθε να επιβεβαιώσει ο ίδιος ο επικεφαλής της παράταξης «Όραμα για το μέλλον» με γραπτή δήλωσή του.

Ο Ντίνος Κλειτσιώτης αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητές φίλες και φίλοι συνδημότες,
Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι δε θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές του Οκτωβρίου για το Δήμο Καβάλας, αφού ο χώρος από τον οποίο προέρχομαι κατεβαίνει στις επικείμενες εκλογές διασπασμένος σε περισσότερους από έναν συνδυασμούς, παρόλο που ο συνδυασμός μας αναδεινύεται δεύτερος σε όλες τις δημοσκοπήσεις.

Ευχαριστώ όλες και όλους, που συμπαραστάθηκαν στην προσπάθειά μου, να δώσουμε όραμα και στόχους στο Δήμο μας.

Ιδιαίτερα δε ευχαριστώ τους μετέχοντες, είτε ως υποψήφιες και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, είτε υποστηρίζοντας ενεργά το συνδυασμό μας «Όραμα για το Μέλλον».

Αυτή μου η απόφαση δε σημαίνει ότι πρόκειται ποτέ να σταματήσω να αγωνίζομαι για την προκοπή και την ευημερία του τόπου μας».

Με εκτίμηση,
Ντίνος Κλειτσιώτης