Καβάλα: Η Βίλλυ Κονδυλίδου υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη του Χρήστου Μέτιου

Μία δραστήρια επαγγελματίας από τον χώρο της Εκπαίδευσης, με πλούσια κοινωνική δράση, συστρατεύεται με τη Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση «για το κοινό καλό στην κοινωνία»

Ηαντίστροφη μέτρηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 έχει ξεκινήσει και οι περιφερειακοί και δημοτικοί συνδυασμοί έχουν, εδώ και λίγα 24ωρα, ανακοινώσει τα ψηφοδέλτια που κατέθεσαν στο Υπουργείο Εσωτερικών ενόψει της συμμετοχής τους στην εκλογική διαδικασία.

Ψηφοδέλτιο 115 υποψηφίων, το ανώτερο όριο που επιτρέπει ο Νόμος, κατέθεσε ο Χρήστος Μέτιος [διαβάστε όλα τα ονόματα πατώντας εδώ], με τη λίστα της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας να περιλαμβάνει νέα πρόσωπα, μαζί με τα έμπειρα και «δοκιμασμένα» στελέχη της παράταξης του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Ανάμεσα στις γυναίκες-υποψήφιες συμβούλους Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, είναι και η Βίλλυ [Βασιλική] Κονδυλίδου, ιδιοκτήτρια Κέντρων Ξένων Γλωσσών, Μεταφράστρια και Διερμηνέας, η οποία δήλωσε σχετικά με την απόφασή της να συμμετέχει στις προσεχείς εκλογές:

«Με οδηγό τις αρχές και τις αξίες που μεγάλωσα, πορεύτηκα και πορεύομαι στη ζωή μου, δέχτηκα την τιμητική πρόταση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κ. Μέτιου, να συμμετέχω ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στις επικείμενες εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 στη «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση» με διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο με Εντιμότητα, Συνέπεια και Υπευθυνότητα.

Ευχαριστώ από καρδιάς τους Συμπολίτες μου για τα μηνύματα Αγάπης και Στήριξης που εκπέμπουν. Μέσα από τις Γνώσεις, την Εξειδίκευση, την Αγάπη και την Αφοσίωση μου στους τομείς της Εκπαίδευσης και του Πολιτισμού ονειρεύομαι να αναβαθμίσουμε, να εκσυγχρονίσουμε την Παιδεία και να προάγουμε ακόμη περισσότερο τον Πολιτισμό μας.

Θέλω όλοι μαζί να συμβάλλουμε στην πραγματική Ανάπτυξη τόσο της Περιφερειακής Ενότητας της Καβάλας όσο και της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Έχω επίγνωση πως αναλαμβάνω να φέρω εις πέρας μια δύσκολη αποστολή για τους Συμπολίτες, τον Τόπο μας και την ιδιαίτερη Πατρίδα μας.

Καλή μας Επιτυχία»!

Ποια είναι η Βίλλυ Κονδυλίδου

Γεννήθηκε στην Κομοτηνή, μεγάλωσε και ζει στην Καβάλα.
Είναι Ιδρύτρια και Διευθύνουσα Σπουδών του Κέντρου Ξένων Γλωσσών, Πληροφορικής και Πιστοποιημένου Κέντρου Δια Βίου Μάθησης, του Κέντρου BrainObrain καθώς και της Ακαδημίας Εκπαίδευσης Easy Learning – Villy Kondylidou στην πόλη της Καβάλας.
Είναι εξειδικευμένη στη Διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας και Πιστοποιημένη Σύμβουλος Ψυχομετρίας αναφορικά με την ταυτοποίηση του μαθησιακού προφίλ των μαθητών.
Στο Βιογραφικό της εκτός από τις Σπουδές στην Αγγλική Γλώσσα έχει προσθέσει, ως απόφοιτη του University of Surrey της Μεγάλης Βρετανίας, το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Μετάφραση και Διερμηνεία, το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στα Οικονομικά, το Διδακτορικό Πρόγραμμα Σπουδών στην Ταυτόχρονη Διερμηνεία με εξειδίκευση στην Ιατρική και Οικονομική Ορολογία και το NLP MASTER PRACTITIONER in affiliation with the University of Santa Cruz,California.

Ακαδημαϊκές Συνεργασίες

Αποκλειστικό Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό και Εξεταστικό Κέντρο BrainOBrain για το Ν. Καβάλας.
Εξουσιοδοτημένος Συνεργάτης του Ομίλου D Group και του Πανεπιστημίου του Frederick όπως και του Πανεπιστημίου Staffordshire της Μ.Βρετανίας, του Unicert IEK και του Unicert College.
Εκπαιδευτική Σύμβουλος του Πανεπιστημίου του Greenwich της Μ. Βρετανίας.
Εκπαιδευτικό και Εξεταστικό Κέντρο Πληροφορικής και Επιδοτούμενων Σεμιναρίων και Webinars (Διαδικτυακών Ομιλιών).
Τον Απρίλιο του 2022 η επαγγελματική της Δράση επεκτάθηκε και στην πόλη της Θεσσαλονίκης ιδρύοντας με Δύο Έμπειρες Συνεργάτιδες το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, Κέντρο Ξένων Γλωσσών & Πληροφορικής και αποκλειστικά για τον Δήμο Καλαμαριάς Κέντρο BrainOBrain.

  • Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Palso Ν. Καβάλας.
  • Εκλεγμένη Αντιπρόσωπος του Νομού Καβάλας για την ΟΕΒΕΚ και για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών.
  • Γενική Γραμματέας του Πανελλήνιου Δικτύου των Πιστοποιημένων Σχολείων QLS.
  • Γενική Γραμματέας του Σωματείου ”’Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας”.
  • Μέλος του Συλλόγου “Πνοή”.
  • Μέλος της Επιτροπής Women Act για το Hub του Νομού Καβάλας συμμετέχοντας στις Δράσεις που ενισχύουν την Παρουσία της Γυναίκα στη Δημόσια Σφαίρα.
  • Εισηγήτρια στις Διαλέξεις NLP που διοργανώνονται Online και Διά ζώσης με στόχο τη Συμβουλευτική είτε σε Ατομικό είτε σε Ομαδικό Επίπεδο καθώς και σε Τμήματα Ανθρωπίνου Δυναμικού.