Χρήστος Ποτόλιας: Με ποιον Δήμαρχο; Με ποιους δημοτικούς συμβούλους;

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Καβάλας και υποψήφιος Δήμαρχος «καταδικάζει» όλους τους συνυποψηφίους του ως «υπηρέτες των κυβερνήσεων και της ΕΕ»

Χρήστος Ποτόλιας: «Καλούμε τους εργαζόμενους στην πόλη και τα χωριά, τις νέες και τους νέους που οι τοπικοί άρχοντες σε ευθεία γραμμή με το κεντρικό κράτος, τους στέλνουν στα «αζήτητα» της ζωής, τους μικρούς αγρότες και τους μικροεπαγγελατίες να κάνουν τη διαφορά ενισχύοντας παντού τη Λαϊκή Συσπείρωση που το ΚΚΕ στηρίζει»!

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Καβάλας, εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας στέλνει το δικό του προεκλογικό «μήνυμα» ενόψει της κάλπης της 8ης Οκτωβρίου 2023 και ζητά από τους πολίτες να «στείλουν» στα έδρανα του νέου Δημοτικού Συμβουλίου περισσότερους αγωνιστές.

Διαβάστε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης Ποτόλια:

«Κανένα “έργο τώρα”, την “ώρα δημιουργίας” δεν θα φέρει την “Καβάλα Μπροστά”, τον  “τόπο της ζωής μας” και τον “σύγχρονο Δήμο” μας, αν δεν έχεις Δήμαρχο και δημοτικούς συμβούλους αγωνιστές που παλεύουν για τις ανάγκες του λαού και όχι υπηρέτες των κυβερνήσεων και της ΕΕ.

Αν δεν έχεις Δήμαρχο και δημοτικούς συμβούλους που αντιστέκονται στα αλλεπάλληλα νομοθετήματα που έκαναν την Τοπική Διοίκηση το μακρύ χέρι της κεντρικής εξουσίας. Αρχή που θα αντιταχθεί και θα πρωτοστατήσει ενάντια στις ελαστικές σχέσεις εργασίας στο δήμο, τα 2μηνα, 4μηνα, 8μηνα κτλ. Συμβούλους που θα εκφράζουν μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο τις διεκδικήσεις, τις ανάγκες και τις αγωνίες των εργαζομένων, των αυτοαπασχολούμενων και της νεολαίας, των γυναικών, των συνταξιούχων, για την προστασία της ζωής και του περιβάλλοντος απέναντι σε φυσικές καταστροφές. Συμβούλους και Δήμαρχο που δε δεσμεύονται από φανερά και αθέατα επιχειρηματικά συμφέροντα, που έχουν αναλάβει «εργολαβία» από τα κόμματά τους να προωθούν σε τοπικό επίπεδο την επιχειρηματική δράση, την εμπορευματοποίηση σε κάθε πλευρά της ζωής του λαού, πνίγοντας τις ανάγκες του για τα κέρδη των λίγων (ΕΣΚΙ ΚΑΠΟΥ, ΛΙΜΑΝΙΑ, ΑΚΤΗ ΚΑΛΑΜΙΤΣΑ, ΜΕΑ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ κ.α.). Συμβούλους που δεν θα προσκυνούν την ανταποδοτικότητα, δηλαδή τα χαράτσια, σε κάθε πλευρά της ζωής μας και θα διεκδικούν μαζί με το λαό χρηματοδότηση από το κράτος.

Σήμερα υπάρχει πείρα η οποία πρέπει να αξιοποιηθεί σε αυτές τις εκλογές, κυρίως όμως μετά από αυτές. Το έργο χιλιοπαιγμένο, στο ίδιο έργο θεατές, το έχουμε ξαναδεί σε διάφορες εκδοχές, όλες όμως είχαν το λαό στο ρόλο του κομπάρσου. Ήρθε η ώρα να γίνει ο λαός πρωταγωνιστής και ρυθμιστής της ζωής των παιδιών του και της δικής του.

Για να εκλέξουμε περισσότερους αγωνιστές δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους, που θα είναι δίπλα στον λαό και τους αγώνες του και όχι χειροκροτητές της αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής.

Αρκετά με το «πάμε κι όπου βγει». Ήρθε η ώρα «να πάμε αλλιώς»!
Ενισχύουμε το ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
που μπορεί να καταγραφεί την επόμενη μέρα των εκλογών!

Καλούμε τους εργαζόμενους στην πόλη και τα χωριά, τις νέες και τους νέους που οι τοπικοί άρχοντες σε ευθεία γραμμή με το κεντρικό κράτος, τους στέλνουν στα «αζήτητα» της ζωής, τους μικρούς αγρότες και τους μικροεπαγγελατίες να κάνουν τη διαφορά ενισχύοντας παντού τη Λαϊκή Συσπείρωση που το ΚΚΕ στηρίζει».