Θόδωρος Μουριάδης: Ξεκίνημα των προεκλογικών περιοδειών από τον «δικό του» Άη Γιώργη

Από τη γειτονιά που διατηρούσε κατάστημα ο πατέρας του, όπου έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής του άρχισε τις προεκλογικές του περιοδείες ο Δήμαρχος Καβάλας

Από τη γειτονιά που έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής του, όπου διατηρούσε κατάστημα ο πατέρας του, ξεκίνησε συμβολικά τις προεκλογική του περιοδεία ο Θόδωρος Μουριάδης. Ο Δήμαρχος Καβάλας μαζί με δεκάδες υποψηφίους του συνδυασμού «Σύγχρονος Δήμος» συναντήθηκε με καταστηματάρχες της αγοράς, άκουσε τις προτάσεις του και συζήτησε μαζί τους όλα όσα σχεδιάζονται για την περιοχή την επόμενη πενταετία.

Η σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό του «Σύγχρονου Δήμου» στο fb αναφέρει σχετικά:

«Ξεκίνησα την προεκλογική μου περιοδεία συμβολικά από τη γειτονιά του Αη Γιώργη, όπου είχε κατάστημα ο πατέρας μου και ήταν η γειτονιά που έζησα τα πρώτα χρόνια της ζωής μου.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, 15 Σεπτεμβρίου, συναντήθηκα με όλους τους καταστηματάρχες της αγοράς του Αη Γιώργη και, βεβαίως, της Δημοτικής Αγοράς, άκουσα τις προτάσεις τους και συζήτησα με πολλούς τα όσα σχεδιάζουμε για την επόμενη πενταετία.

Επίσης, με τους δεκάδες υποψηφίους και τους φίλους της παράταξης «Σύγχρονος Δήμος», που με συνόδευαν, ανταλλάξαμε απόψεις με τους υπαλλήλους της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ που εργάζονται στη Δημοτική Αγορά, όπως και με αυτούς που υπηρετούν στο εκεί παράρτημα του ΚΕΠ.

Στόχος μας είναι η διευκόλυνση τόσο των δημοτών όσο και των επισκεπτών και τουριστών, ώστε να μπορούν ανεμπόδιστα και ευχάριστα να πηγαίνουν και να κυκλοφορούν στην αγορά.

Εμείς θα συνεχίσουμε να διοργανώνουμε ή να συμπράττουμε σε εκδηλώσεις, οι οποίες θα προσφέρουν ψυχαγωγία και πολιτισμό, και, ταυτόχρονα, θα φέρνουν τους πολίτες στο κέντρο και στην αγορά της Καβάλας».