Μάκης Παπαδόπουλος: Συγχαρητήρια στον Χριστόδουλο Τοψίδη για την εκλογή του ως Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ

Ο επικεφαλής του «Τόπο της ζωής μας» τονίζει ότι η Περιφέρεια μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που έχει μπροστά του ο Δήμος Καβάλας

Τα συγχαρητήρια του στον Χριστόδουλο Τοψίδη για την εκλογή του στη θέση του νέου Περιφερειάρχη ΑΜΘ εκφράζει με δήλωση του ο Μάκης Παπαδόπουλος. Ο επικεφαλής του «Τόπο της ζωής μας» επισημαίνει ότι ο Δήμος Καβάλας έχει πολλές και σημαντικές εκκρεμότητες με μεγάλα έργα και τονίζει ότι η Περιφέρεια μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο για την αντιμετώπιση τους.

Η δήλωση του Μάκη Παπαδόπουλου αναφέρει:

«Θέλω να συγχαρώ τον Χριστόδουλο Τοψίδη για την εκλογή του στη θέση του νέου Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ.

Ο Δήμος Καβάλας έχει πολλές και σημαντικές εκκρεμότητες να αντιμετωπίσει ως προς τα μεγάλα έργα μεταφορών και αναπτυξιακών υποδομών που θα αναβαθμίσουν τον οικονομικό και γεωστρατηγικό ρόλο του τόπου μας, τα μεγάλα έργα υποδομών για την ποιότητα ζωής των δημοτών, την αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας και την κοινωνική στήριξη των ευπαθών ομάδων.

Η νέα διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο για την αντιμετώπιση όλων αυτών των προκλήσεων.

Εμείς θα είμαστε αρωγοί σε κάθε πρωτοβουλία του νέου Περιφερειάρχη και της νέας διοίκησης της Περιφέρειας ΑΜ-Θ σε όλους τους τομείς».