Υποψήφιος Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας ο Μακάριος;

Δημοσιεύματα μεγάλων εφημερίδων περιλαμβάνουν τον «δικό μας» βουλευτή στη λίστα με τους επικρατέστερους για την κομβική θέση στο κυβερνών κόμμα

Το όνομα του δικού μας βουλευτή Μακάριου Λαζαρίδη περιλαμβάνεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, στη λίστα των υποψηφίων για τη θέση του νέου Γραμματέα του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Αυτό αναφέρουν τα ρεπορτάζ δύο μεγάλων εφημερίδων της πρωτεύουσας, του Βήματος και της Καθημερινής, ως μια από τις πιθανές επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη για το πρόσωπο που θα διαδεχθεί τον νυν Γραμματέα και κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη.

Εκτός από το όνομα του Μακάριου, «κυκλοφορούν» και άλλα, όπως του Βασίλη Σπανάκη, της Ζέττας Μακρή, του Κώστα Τσιάρα, του Χρήστου Κέλλα, της Ζωής Ράπτη και της Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου. Όλοι τους -φυσικά και ο δικός μας βουλευτής- διατηρούν ανοικτούς δεσμούς με το Μέγαρο Μαξίμου και η σχετική φημολογία φαίνεται να δείχνει τις προθέσεις του πρωθυπουργού για την επόμενη μέρα στο κυβερνών κόμμα.

Άλλωστε, ο κ. Μητσοτάκης διατηρεί με τον Μακάριο Λαζαρίδη στενές σχέσεις εδώ και χρόνια, με τον τελευταίο να έχει διατελέσει στενός του συνεργάτης, μεταξύ άλλων, ως διευθυντής του γραφείου τύπου του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και της Νέας Δημοκρατίας επί ημερών του σημερινού πρωθυπουργού.