Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας: Στο εκλογοδικείο προσφεύγει ο Κωνσταντίνος Πεφάνης

Ο Σωτήρης Τσεκμέζογλου έχει δικαίωμα να ασκήσει αντένσταση-Για την 21η θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο με την παράταξη «Σύγχρονος Δήμος» του Θόδωρου Μουριάδη όλα θα κριθούν στις αρχές Δεκέμβρη

Ένσταση κατέθεσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, Κωνσταντίνος Πεφάνης σχετικά με το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών και την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε λόγω ισοψηφίας με τον Σωτήρη Τσεκμέζογλου [διαβάστε εδώ], διεκδικώντας την 21η θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας με την παράταξη «Σύγχρονος Δήμος» με επικεφαλής τον Θόδωρο Μουριάδη.

Το αποτέλεσμα της κλήρωσης ήταν αρνητικό για τον κ. Πεφάνη, με αποτέλεσμα να λάβει την απόφαση να προσφύγει στο εκλογοδικείο για να κατοχυρώσει την εκλογή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την καταμέτρηση που πραγματοποιήθηκε από τους κ. κ. Πεφάνη και Τσεκμέζογλου, ο κ. Πεφάνης έχει περισσότερες ψήφους και αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο αποφάσισε να προσφύγει στη εκλογοδικείο.

Ο κ. Τσεκμέζογλου έχει δικαίωμα να ασκήσει αντένσταση, ενώ όλα θα κριθούν στις αρχές Δεκέμβρη όπου και θα ολοκληρωθεί η διαδικασία.