Αγγελική Δεληκάρη: Συναντήσεις με εκπροσώπους Λιμενικών και Αποστράτων των Σωμάτων Ασφαλείας

Η βουλευτής Καβάλας της ΝΔ είχε την ευκαιρία να συζητήσει με μέλη των διοικήσεων των Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος ΑΜΘ και Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας της ΠΕ Καβάλας

Στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας για άμεση επαφή με Συνδικαλιστικά Σωματεία και φορείς που δραστηριοποιούνται στην ΠΕ Καβάλας, η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αγγελική Δεληκάρη είχε τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023 συνάντηση με αντιπροσωπεία της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Εκ μέρους της Ένωσης παραβρέθηκαν οι Νικόλαος Σιδερίδης (Πρόεδρος) και Αθανάσιος Τσελεμπής (Αντιπρόεδρος), καθώς και η Κυριακή Ρήγα (Γενική Γραμματέας). Η κυρία Δεληκάρη είχε μια ιδιαίτερα παραγωγική συζήτηση αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικού του Λιμενικού Σώματος – Ελληνική Ακτοφυλακή στην ΠΕ Καβάλας, τις αυξημένες ανάγκες που προκύπτουν ιδίως κατά τη θερινή περίοδο, καθώς και για τις προοπτικές ενίσχυσης της υπηρεσίας.

Στη συνέχεια η κυρία Δεληκάρη είχε συνάντηση με εκπροσώπους της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας της ΠΕ Καβάλας, πιο συγκεκριμένα με τον Πρόεδρο Ηλία Κιοσσέ και τη Γενική Γραμματέα, Αλεξάνδρα Καρακλή-Καζανίδου. Τα αιτήματα και οι προβληματισμοί τους θα μεταφερθούν θεσμικά στους αρμοδίους, ενώ η κυρία Δεληκάρη τόνισε πως θα είναι δίπλα τους, στηρίζοντας τους ανθρώπους των που πέρασαν τον εργασιακό τους βίο ως εγγυητές του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.