Ο Γιώργος Δαλακούρας στο υψηλότερο αυτοδιοικητικό αξίωμα που εκπροσωπήθηκε ποτέ από τον Ζυγό Καβάλας

Τα συγχαρητήρια, η περηφάνια, αλλά και η αναμονή για συνεργασία από τον πρόεδρο της Κοινότητας Ζυγού, Δαμιανό Κοτσακίδη προς τον νέο Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Οικογενειακής Πολιτικής ΑΜ-Θ

Νέος Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Οικογενειακής Πολιτικής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα είναι πλέον με τη Διοίκηση Τοψίδη ο Γιώργος Δαλακούρας από τον Ζυγό Καβάλας.

Ο πρόεδρος Κοινότητας Ζυγού και νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Καβάλας, Δαμιανός Κοτσακίδης, εκφράζει εκ μέρους της Κοινότητας τα συγχαρητήριά του, την περηφάνια του για την εκλογή ενός κατοίκου του χωριού στο υψηλότερο αυτοδιοικητικό αξίωμα που εκπροσωπήθηκε από τον Ζυγό, αλλά και τη διάθεσή του για συνεργασία για το καλό της περιοχής.

Η ανακοίνωση του Δαμιανού Κοτσακίδη

Mε την παρούσα, σου εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εμπιστοσύνη του νέου Περιφερειάρχη κ. Χριστόδουλου Τοψίδη προς το πρόσωπό σου, που εκφράσθηκε με την ανάληψη των καθηκόντων, σε μια πολύ κρίσιμη θέση για την Περιφέρειά μας.

Ειδικότερα δε, εκφράζω την μεγάλη χαρά και ικανοποίηση όλων των κατοίκων της κοινότητας Ζυγού Καβάλας για την εκλογή ενός άξιου τέκνου του τόπου μας στο υψηλότερο αυτοδιοικητικό αξίωμα που υπήρξε ποτέ.

Φίλε Γιώργο, γιατρέ μας, κ. Αντιπεριφεριάρχα Υγείας και Οικογενειακής Πολιτικής, ως νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Καβάλας, αναμένω τη συνεργασία σου και θα είμαι στην διάθεσή σου, με όλες μου τις δυνάμεις, στον κοινό στόχο που είναι η στήριξη και ανάπτυξη της περιοχής μας.

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Δαλακούρα

O Γιώργος Δαλακούρας διαμένει στον Ζυγό Καβάλας και είναι έγγαμος με τέσσερα παιδιά. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων υπηρέτησε ως Έφεδρος Αξιωματικός στην Πολεμική Αεροπορία και ειδικεύτηκα στη Γενική Οικογενειακή Ιατρική.

Μετεκπαιδεύτηκε στην Επείγουσα Υποστήριξη της Ζωής και τον Σακχαρώδη Διαβήτη, εργάστηκε στο ΕΚΑΒ, στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και στο Κέντρο Υγείας Ελευθερούπολης.

Σήμερα υπηρετεί στο Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης ως Διευθυντής ΕΣΥ, όπου διετέλεσε Επιστημονικός Υπεύθυνος και Υπεύθυνος του ΕΟΔΥ Καβάλας για την περίοδο 2021-2023.

Συμμετείχε σε αποστολές των Γιατρών του Κόσμου και ως αντιπρόσωπος στη νοτιοανατολική Ασία.