«Αλλαγή σκυτάλης» στη Διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας [φωτογραφίες]

Σε κλίμα συνεργασίας η τελετή παράδοσης-παραλαβής από τον Χρήστο Μέτιο στον Χριστόδουλο Τοψίδη και από τον Αλέξη Πολίτη στον Θόδωρο Μαρκόπουλο αντίστοιχα

Σε κλίμα συναίνεσης και καλής διάθεσης έγινε η παράδοση του γραφείου από τον απερχόμενο Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστο Μέτιο, στον νέο Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χριστόδουλο Τοψίδη.

Η συνάντηση έγινε το πρωί της Παρασκευής 29 Δεκεμβρίου 2023 στην Κομοτηνή, όπου ο νυν Περιφερειάρχης ευχαρίστησε τον απερχόμενο και αντάλλαξαν ευχές περί καλής θητείας στη νέα αυτοδιοικητική περίοδο.

Ο νέος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χριστόδουλος Τοψίδης και το νέο διοικητικό σχήμα αναλαμβάνουν καθήκοντα την 1η Ιανουαρίου 2024.

«Αλλαγή σκυτάλης» και στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας

Σε θετικό κλίμα έγινε η παράδοση-παραλαβή της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας από τον απερχόμενο, Αλέξη Πολίτη στον νέο χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Θεόδωρο Μαρκόπουλο.

Με το πέρας της τελετής ο νέος χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θεόδωρος Μαρκόπουλος σημείωσε ότι η Διοίκηση του νέου Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, Χριστόδουλου Τοψίδη πρωτοπορεί και εφαρμόζει μία νέα αντίληψη, μέρος της οποίας είναι και η αξιοποίηση όλων των εκλεγμένων μελών της παράταξης ώστε να παραχθεί το μέγιστο και βέλτιστο έργο προς όφελος της περιοχής και των πολιτών.

Στην τελετή παρέστη και ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας, Αλέξανδρος Ιωσηφίδης. Οι παριστάμενοι στην τελετή αντάλλαξαν ευχές για καλή και δημιουργική θητεία στη νέα αυτοδιοικητική περίοδο.