ΠΑΣΟΚ Καβάλας: Πολύς κόσμος και πολλά χαμόγελα στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Έκδηλη η ικανοποίηση από την παρουσία του κόσμου στην εκδήλωση, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο ακόμα και από τον κεντρικό ομιλητής της, Γραμματέα της ΚΕ Ανδρέα Σπυρόπουλο

Ως ακόμα ένα δείγμα ότι το ΠΑΣΟΚ «μεγαλώνει» και συσπειρώνει ακόμα περισσότερο τον κόσμο του, θεωρείται από τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος, η επιτυχημένη και με πολύ κόσμο εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 28/1 στη roof garden του ξενοδοχείου Galaxy στην Καβάλα!

Ο χώρος γέμισε ασφυκτικά, γεγονός που εξέπληξε ευχάριστα τόσο τους διοργανωτές όσο και τον κεντρικό ομιλητή της εκδήλωσης Ανδρέα Σπυρόπουλο. Στην τοποθέτηση του μάλιστα ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής επισήμανε με έμφαση και φανερή ικανοποίηση το γεγονός, συγκρίνοντας το με την τελευταία παρουσία του στην Καβάλα πριν από λίγα μόλις χρόνια.

Η αισιοδοξία ότι το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται ως μια κυβερνητική επιλογή στην συνείδηση της Ελληνικής κοινωνίας, ήταν κοινή διαπίστωση των παραβρισκόμενων αρκετοί από τους οποίους παρέμειναν στο κίνημα ακόμα και στο πιο δύσκολα χρόνια και τώρα δηλώνουν δικαιωμένοι από τις επιλογές τους.

Τυχερός της κοπής της πίτας ήταν ο πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Τιμοσίδης, στο κομμάτι του οποίου βρέθηκε το «φλουρί».