Αγγελική Δεληκάρη: Στο ΓΕΛ Χρυσούπολης για την Ημέρα της Γυναίκας

Η βουλευτής Καβάλας της ΝΔ μίλησε στους μαθητές του Σχολείου για τη σημασία της συγκεκριμένης Διεθνούς Ημέρας μαζί με τη Γενική Γραμματέα Ισότητας και Φύλων Ζέφη Δημαδάμα

Σε εκδήλωση του ΓΕΛ Χρυσούπολης αφιερωμένη στην Ημέρα της Γυναίκας συμμετείχε τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024 η Βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Αγγελική Δεληκάρη, μαζί με τη Γενική Γραμματέα Ισότητας και Φύλων Ζέφη Δημαδάμα.

Η κυρία Δεληκάρη μίλησε στις μαθήτριες και στους μαθητές που παρακολούθησαν την εκδήλωση για τη σημασία της συγκεκριμένης Διεθνούς Ημέρας, για τους αγώνες που δόθηκαν διαχρονικά στην κατεύθυνση της κατοχύρωσης των δικαιωμάτων των γυναικών αλλά και στην ανάγκη για εμπέδωση της Ισότητας ανάμεσα στα δύο φύλα σε όλους τους τομείς, από το σπίτι ως τον χώρο εργασίας. Στο δεύτερο μέρος της ομιλίας της η κυρία Δεληκάρη αναφέρθηκε και στη δική της διαδρομή, μέσα και από την εμπειρία της ως ακαδημαϊκός και μέλος του Κοινοβουλίου.

Η κυρία Δεληκάρη ευχαριστεί θερμά την Έλλη Ιωαννίδου, εκπαιδευτικό του ΓΕΛ Χρυσούπολης για την πρόσκληση, καθώς και τον διευθυντή Κωνσταντίνο Φουντανόπουλο για τη φιλοξενία στο σχολείο.

Θα ήθελε, τέλος, να ευχαριστήσει για τη συμμετοχή και την ενδιαφέρουσα τοποθέτησή της την κυρία Δημαδάμα, την οποία και προσκάλεσε να επισκεφτεί σύντομα.