Το πρόγραμμα των επισκέψεων του Χρήστου Σταϊκούρα στην Καβάλα

Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών θα βρεθεί, εκτός των άλλων, τις έδρες των Δήμων Καβάλας, Παγγαίου, Νέστου καθώς και της Αντιπεριφέρειας και θα δώσει συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Νομαρχιακής της ΝΔ

Στην Καβάλα θα βρεθεί την Παρασκευή 10 Μαΐου ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας. Το πρόγραμμα της επίσκεψης του περιλαμβάνει παρουσία στις έδρες των Δήμων Καβάλας, Παγγαίου και Νέστου και στην Αντιπεριφέρεια Καβάλας καθώς και επισκέψεις στον ΟΛ Καβάλας, το Δικαστήριο, το λιμάνι της Κεραμωτής και την Μητρόπολη!

Η περιοδεία που θα ξεκινήσει στο εργοτάξιο του Δάτου (στο έργο του κάθετου άξονα) θα ολοκληρωθεί με συνέντευξη τύπου που θα δώσεις στις 19.00 στα ΜΜΕ, η οποία θα δοθεί στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής. Θεωρείται σίγουρο ότι ανάμεσα σ’ αυτά που θα αναφερθεί ο κ. Σταϊκούρας θα είναι και χάραξη της σιδηροδρομικής γραμμής λιμάνι Ν. Καρβάλης – Τοξότες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των επισκέψεων την Παρασκευή 10/5 έχει ως εξής:

08:30: Επίσκεψη στο εργοτάξιο (Δάτο) του έργου «Κατασκευή κάθετου άξονα 61 Σέρρες-Δράμα-Καβάλα “Στο τμήμα 61.5. “Δράμα-Καβάλα/υποτμήμα Σταυρός-  Κρηνίδες».
09:00: Άφιξη στο Δήμο Παγγαίου, επίσκεψη στο Δημαρχείο Ελευθερούπολης.
11:00: Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ & τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας στα γραφεία της Περιφέρειας.
12:00: Επίσκεψη στο Οργανισμό Λιμένα Καβάλας.
12:45: Επίσκεψη στο Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας.
13:00: Επίσκεψη στον Μητροπολίτη ΦΝΘ.
14:00: Δήμος Νέστου, επίσκεψη στο Δημαρχείο Νέστου, Χρυσούπολη,
16:30: Επίσκεψη στο Λιμάνι Κεραμωτής.
19:00: Συνέντευξη Τύπου γραφεία ΔΕΕΠ.
19:30: ΝΟ.Σ. / Συνάντηση με στελέχη.