Στην Καβάλα η Άννα Βερούλη [φωτογραφίες]

Σειρά συναντήσεων της υποψήφιας ευρωβουλευτή με το ΠΑΣΟΚ στο Δημαρχείο της Καβάλας

Με την υποψήφια ευρωβουλευτή με το ΠΑΣΟΚ, Άννα Βερούλη συναντήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 9 Μαΐου 2024 ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πρασίνου, Κυριάκου Σταυρίδη και της Εντεταλμένης Συμβούλου Πολιτισμού και Έμφυλης Βίας, Στέλλας Αργυρίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία παραβρέθηκαν επίσης ο γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Σεϊτανίδης και η πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευστρατία Χριστοδούλου, έγινε εκτενής αναφορά στο κλίμα που έχει διαμορφωθεί τόσο στη χώρα μας, όσο και στο εξωτερικό, εν όψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, καθώς και στο περιεχόμενο των προγραμμάτων όλων των υποψήφιων συνδυασμών για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την αντιμετώπιση της ακροδεξιάς ρητορικής.

Η κ. Βερούλη σημείωσε πως «οφείλουμε να κάνουμε γνωστό στους ψηφοφόρους ότι οι υποσχέσεις των εκπροσώπων αυτών των κομμάτων είναι ανεδαφικές και απειλούν ευθέως την ειρηνική συμβίωση λαών και πολιτισμών. Οι θέσεις μας πρέπει να είναι ρεαλιστικές και να δίνουν απαντήσεις στα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας».

Παίρνοντας το λόγο ο Δήμαρχος Καβάλας υπογράμμισε την ανάγκη εφαρμογής πολιτικών που θα αφαιρούν επιχειρήματα από τις δυνάμεις των ακροδεξιών σχημάτων και θα δίνουν όραμα και προοπτική σε όσους βρίσκονται σε οικονομικό αδιέξοδο ή αδυνατούν σε εισέλθουν στην αγορά εργασίας.

Τέλος, η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ ενημερώθηκε από τον κ. Μουριάδη και για τις ενέργειες που γίνονται αυτό το διάστημα προκειμένου να βελτιωθεί η εικόνα των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης και της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων.

*Φωτογραφίες: Κώστας Σαραϊδάρης