Περιοδεία Στέφανου Κασσελάκη στην Καβάλα: Συνομίλησε με πολίτες και εγκαινίασε το Εκλογικό Κέντρο του κόμματος [φωτογραφίες]

«Είμαστε η κοινωνική πλειοψηφία που διεκδικούμε μια καλύτερη ζωή»: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στάθηκε ιδιαίτερα στην ακρίβεια και στα προβλήματα των επαγγελματιών της αγοράς

Σπόλη της Καβάλας περιόδευσε το απόγευμα της Τετάρτης 15 Μαΐου 2024 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου, ενόψει των Ευρωεκλογών του Ιουνίου.

Ο κ. Κασσελάκης περπάτησε στην αγορά της Καβάλας και συνομίλησε με πολίτες, με πολλούς, ιδιαίτερα οι νεαρής ηλικίας, να μη χάνουν ευκαιρία για μία φωτογραφία με τον πρόεδρο του κόμματος, ενώ δέχτηκε και συμβολικά δώρα από πολίτες της Καβάλας.

Ο κ. Κασσελάκης στάθηκε κυρίως στην ακρίβεια και στα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες της αγοράς, τονίζοντας παράλληλα ότι «είμαστε η κοινωνική πλειοψηφία που διεκδικούμε μια καλύτερη ζωή».

Πρόσθεσε, παράλληλα, ότι «είναι σκληρή η χώρα μας για πολύ κόσμο, αν έχεις γεννηθεί με λάθος επίθετο, στη λάθος μεριά της πόλης ή στην επαρχία, όταν δεν υπάρχει δημόσια υγεία και παιδεία και όταν υπάρχει εργασιακή επισφάλεια και δυσβάσταχτη φορολογία» και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στις Ευρωεκλογές.

Λίγο αργότερα, περί τις 19:00, ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Καβάλας στην παραλία, απέναντι από τα ΚΤΕΛ.