Μιχαήλ Μουρβετίδης: Συγχαρητήρια στον Νίκο Παναγιωτόπουλο για την τοποθέτησή του ως Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας εύχεται καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στην άσκηση των καθηκόντων του βουλευτή Καβάλας και για δεύτερη φορά υπουργού επί Κυβέρνησης Μητσοτάκη

Ο Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, Μιχαήλ Μουρβετίδης συγχαίρει τον Νίκο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος ανέλαβε το χαρτοφυλάκιο του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου μετά τον ανασχηματισμό τον οποίο πραγματοποίησε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το συγχαρητήριο μήνυμα στον Νίκο Παναγιωτόπουλο

Ως Αντιπεριφερειάρχης Δράμας εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον βουλευτή Νομού Καβάλας της ΝΔ, Νίκο Παναγιωτόπουλο, για την τοποθέτησή του ως Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου.

Εύχομαι καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στην άσκηση των καθηκόντων του, σε ένα τόσο κρίσιμο τομέα ευθύνης λόγω του προσφυγικού-μεταναστευτικού ζητήματος.

Είμαι βέβαιος ότι ο κ. Παναγιωτόπουλος θα συμβάλει στην ορθή αντιμετώπισή του, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς και προς όφελος της περιοχής της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στη δίνη των μεταναστευτικών ροών από τη γείτονα Τουρκία.