ΠΑΣΟΚ Καβάλας: Μια ακόμη απόδειξη της ανικανότητας της ΝΔ η αποζημίωση των αγροτών των Αντιφιλίππων

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας του κόμματος εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα της αποζημίωσης των αγροτών που έχουν χωράφια στο σημείο όπου κατέπεσε το Antonov-12

Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η αποζημίωση των αγροτών των Αντιφιλίππων οι οποίοι διαθέτουν χωράφια στο σημείο όπου κατέπεσε το Antonov-12, όπως αναφέρει η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας του ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής, κατηγορώντας την Κυβέρνηση Μητσοτάκη για αδιαφορία, ανικανότητα και εμπαιγμό των αγροτών.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ Καβάλας

Πριν από λίγες μόλις ημέρες οι πολίτες έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση και στον κ. Μητσοτάκη. Τον «τιμώρησαν», μεταξύ άλλων, για την αλαζονεία του, αλλά και για την αδυναμία της ΝΔ να λύσει τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών. Ο κ. πρωθυπουργός έσπευσε να δηλώσει ότι έλαβε το μήνυμα και έδωσε εντολή για αμεσότερη ανταπόκριση των υπουργών στα προβλήματα του κόσμου.

Παρά ταύτα, η αλαζονεία και ο εμπαιγμός της ΝΔ απέναντι στους πολίτες και συγκεκριμένα στους αγρότες της περιοχής μας συνεχίζεται. Το ΠΑΣΟΚ στις 06/06/2024, μέσω του Βουλευτή Δράμας Αναστασίου Νικολαΐδη, κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή για το θέμα της αποζημίωσης των αγροτών του αγροκτήματος Αντιφιλίππων, απευθυνόμενος προς όλους τους συναρμόδιους Υπουργούς.

Λίγους μήνες νωρίτερα, βουλευτής της ΝΔ από την Καβάλα είχε δηλώσει κατηγορηματικά σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ότι σύντομα θα αποζημιωθούν οι αγρότες για την πτώση του ANTONOV και ότι τη σχετική διαβεβαίωση είχε δώσει ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστος Τριαντόπουλος.

Στις 13/06/2024, όμως, ο εν λόγω Υφυπουργός, απαντώντας στην παραπάνω ερώτηση του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, ξεκαθάρισε ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν είναι δική του αρμοδιότητα η αποζημίωση των αγροτών των Αντιφιλίππων, με αποτέλεσμα να καθίσταται εξαιρετικά αμφίβολη η ικανοποίηση του απολύτως δίκαιου αιτήματός τους.

Μέσα σε λίγους μήνες, λοιπόν και αφού ολοκληρώθηκαν οι Ευρωεκλογές, η ΝΔ συνεχίζει να κοροϊδεύει τους Έλληνες αγρότες και να τους αφήνει έρμαιο στην γραφειοκρατία και στην ανικανότητα Υπουργών και Βουλευτών της. Μετά τον διεθνή διασυρμό για την επιτήρηση στον ΟΠΕΚΕΠΕ, η συγκεκριμένη υπόθεση αποζημίωσης των αγροτών των Αντιφιλίππων αποτελεί μια ακόμη απόδειξη της αδιαφορίας και της ανικανότητας της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη προσωπικά, αλλά και των κυβερνητικών στελεχών στην Καβάλα να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τα πολύ σοβαρά προβλήματα του πρωτογενούς τομέα