Νέους σολίστ και επίδοξους ρόκερς παρουσιάζει το Ωδείο Νεάπολις

Δύο συναυλίες μέσα στον Φεβρουάριο με ελεύθερη είσοδο

2 συναυλίες με ελεύθερη είσοδο για όλους τους φιλόμουσους της Καβάλας θα παρουσιάσει μέσα στον Φεβρουάριο το Ωδείο Νεάπολις. Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017, στις 18:30, στον χώρο συναυλιών του Ωδείου στην οδό Μικράς Ασίας 56 στην περιοχή της ΔΕΠΟΣ. Πρόκειται για την πρώτη «Μουσική Τρίτη» της χρονιάς, τον θεσμό που αγαπήθηκε από μαθητές και γονείς τα προηγούμενα χρόνια καθώς έχει τόσο ψυχαγωγικό όσο και παιδαγωγικό χαρακτήρα.

Οι μικροί σολίστες από όλα τα επίπεδα θα ερμηνεύσουν γνωστές μελωδίες και αυτή η δράση θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της διδακτικής χρονιάς καθώς υπάρχει πληθώρα μαθητών που επιθυμούν να ανέβουν στη σκηνή!

Η δεύτερη συναυλία έχει χαρακτήρα ροκ. Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017, στις 18:00, στο «Εν Ωδείο Καπνομάγαζο LIVE» θα παρουσιαστούν όλα τα ροκ εργαστήρια που λειτουργούν στο Ωδείο Νεάπολις.

New City Kids

Αποτελείται από τους μαθητές Δημοτικού: Ελισάβετ Παπαθανασίου, Dewsbury-Messaris Rowan (φωνές), Απόστολο Δότσιο, Δημήτρη Κατσικά, Μιχάλη Κάργα (κιθάρες), Dewsbury-Messaris Rowan (αρμόνιο), Μυρτώ Κατίρη (βιολί), Dewsbury-Messaris Rowan (ακουστική κιθάρα), Απόστολο Τζάρβις, Κωνσταντίνο Μουράτογλου Dewsbury-Messaris Eliot (drums). Μαζί τους παίζει και ο μαθητής Λυκείου Κωνσταντίνος Παραδέλης (ηλεκτρικό μπάσο) ο οποίος είναι σε υψηλό επίπεδο στη σχολή της ROCK SCHOOL και συνοδεύει όλα τα συγκροτήματα του Ωδείου Νεάπολις τα τελευταία χρόνια.

Η διδασκαλία και η (εκρηκτική) διεύθυνση ανήκει στον Ευριπίδη Ταρασίδη.

Rock Angels

Το συγκρότημα απαρτίζεται από μαθητές Γυμνασίου. Στις φωνές είναι η Μαριέλλα Αλχαζίδου και η Ειρήνη Ταστσόγλου, στις ηλεκτρικές  κιθάρες ο Αλέξανδρος Ασβεστόπουλος και η Δέσποινα Σπυρογλίδου,

στο φλάουτο ο Στέλιος Καλαϊτζής, στην ακουστική κιθάρα η Άννα Μαρία Μαυρίδου, στα drums ο Νίκος Μαυρίδης και ο Χρήστος Κουτσαγγελάς, πλήκτρα παίζουν η Πόπη Προδρομίδου και η Καλλιόπη Ιωαννίδου και μπάσο ο Κωνσταντίνος Παραδέλης.

Τη διδασκαλία και τη διεύθυνση έχει από φέτος ο Κωνσταντίνος Τσιρπινάκης.

Stick n’ Keys

Η πολλά υποσχόμενη μπάντα έχει κατά καιρούς εμφανιστεί σε πληθώρα εκδηλώσεων έπειτα από πρόσκληση φορέων της πόλης, όπως ο δήμος Καβάλας, το ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, o OKANA κ.ά.

Την μπάντα αποτελούν οι: Μαριάννα Ριζοπούλου, Ελπινίκη Γκινή (φωνές), Καλλιόπη Ιωαννίδου (πλήκτρα), Ράλλης Τσολακίδης , Κοσμάς Κελετζής, Βασίλης Αμοιρίδης (ηλεκτρική κιθάρα), Κωνσταντίνος Παραδέλης (ηλεκτρικό μπάσο), Γιώργος Δημητριάδης, Έμη Ιωαννίδου (drums).

Τη διεύθυνση και σε αυτό το σχήμα  έχει ο Κωνσταντίνος Τσιρπινάκης.