CASE BLUE: Έκθεση εικαστικών έργων του Μάνου Μπατζόλη στην ΚΟΥΙΝΤΑ

Το Θεατρικό Εργαστήρι για παιδιά, εφήβους και ενήλικες φιλοξενεί 1,2 και 3 Μαρτίου τις δημιουργίες του καβαλιώτη εικαστικού και παράλληλα την... απόδειξη ότι κανένα υλικό δεν είναι άχρηστο

Ο καβαλιώτης εικαστικός Μάνος Μπατζόλης παρουσιάζει την έκθεση εικαστικών έργων με τίτλο “CASE BLUE” 1, 2 και 3 Μαρτίου στο Θεατρικό Εργαστήρι για παιδιά, εφήβους και ενήλικες ΚΟΥΙΝΤΑ (Βενιζέλου 22, Καβάλα, πληροφορίες στη σελίδα του Εργαστηρίου στο facebook εδώ), με την έκθεση να είναι επισκέψιμη κατά τις ώρες 10:00-14:00 και 18:00-22:00.

Παράλληλα με την έκθεση θα λειτουργεί εργαστήρι χειροποίητων κατασκευών, ανοιχτό για συμμετοχή προς όλους, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας έργα θα αφαιρούνται και θα προστίθενται, σε μία ζωντανή συνομιλία με τον χώρο.

Ποιος είναι ο Μάνος Μπατζόλης

Σπούδασε γραφιστική και στις αποσκευές του έχει εργαστήρια ζωγραφικής και γλυπτικής. Στη συνέχεια, δούλεψε επί σειρά ετών στα ΜΜΕ ως εικονολήπτης, μέχρι που μια μέρα απλώς πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει οριστικά τον χώρο και να ασχοληθεί με χειροποίητες δημιουργίες και κατασκευές, αυτό που πραγματικά είχε ανάγκη.

Με έδρα του την Καβάλα, ο Μάνος Μπατζόλης διατηρεί το δικό του homemade εργαστήρι και τη δική του διαδικτυακή γκαλερί, με τίτλο “Pop Renaissance”, όπου τα άχρηστα, για τους περισσότερους, υλικά ανακύκλωσης (και μη) στα χέρια του Μάνου μεταμορφώνονται σε πρώτη ύλη για ευφάνταστες δημιουργίες.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Μάνο Μπατζόλη και τις δημιουργίες του μπορούν να αντλήσουν οι ενδιαφερόμενοι από τη συνέντευξη που έδωσε πριν καιρό ο ίδιος ο καλλιτέχνης στην lifo.gr και στη δημοσιογράφο-συγγραφέα από την Καβάλα Λυδία Ελιόγλου (ολόκληρη η συνέντευξη εδώ).

Πληροφορίες για την έκθεση

Κειμενικά στοιχεία: Λυδία Ελιόγλου
Επιμέλεια έκθεσης: Μαργαρίτα Τσελεκτσίδου-Σεβαστοπούλου
Video: Μάνος Μπατζόλης
Συμμετέχει: Παύλος Σταυρόπουλος
Εμφανίζονται: Μιχάλης Μαράβας, Αιδώς

Ακολουθεί το promo video της έκθεσης