Η καρδιά του βιβλίου «χτυπά» στην Καβάλα: Το BookFest είναι και πάλι εδώ!

Το Μεγάλο Παζάρι στο κέντρο της πόλης από τις 22 Απριλίου έως τις 20 Μαΐου 2017

Από τις 22 Απριλίου έως τις 20 Μαΐου 2017, η Καβάλα για μια ακόμη φορά θα γίνει το κέντρο του βιβλίου, με το σημείο συνάντησης για όλους τους βιβλιόφιλους να είναι και πάλι το BookFest, το μεγαλύτερο Παζάρι Βιβλίου με χιλιάδες τίτλους και τιμές που ξεκινούν από μόλις… μισό ευρώ!

Το BookFest θα φιλοξενηθεί σε έναν μεγάλο, άνετο και με εύκολη πρόσβαση χώρο, επί της Ερυθρού Σταυρού 38, απέναντι από την πρώην Νομαρχία και δίπλα από το πρατήριο καυσίμων της ΒΡ. Πρόκειται για ένα μεγάλο παζάρι βιβλίου με τίτλους που κατά κανόνα δεν βρίσκονται στα ράφια των βιβλιοπωλείων, 100 περίπου εκδοτικών οίκων, σε απίστευτα χαμηλές τιμές, ενώ όλα τα βιβλία διαθέτουν ετικέτα με την τιμή διάθεσης ώστε το κοινό να γνωρίζει από πριν την τιμή. Παράλληλα, δεν υπάρχει κανείς περιορισμός στις αγορές. Μπορεί κανείς να προμηθευθεί ακόμη και ένα μόνο βιβλίο με αξία 0,50 λεπτά, ενώ τα περισσότερα βιβλία δεν ξεπερνάνε τα 5 ευρώ!

Υπάρχουν βιβλία για όλες τις ηλικίες και όλων των κατηγοριών: Νηπιακά, Προσχολικής και Σχολικής Ηλικίας, Παιδικά και Εφηβικά, Παραμύθια, Παζλ, Κατασκευές, Λογοτεχνία Ελληνική και Ξένη, Σύγχρονη και Κλασική, Ποίηση, Ψυχολογία, Ιστορία, Λαογραφία, Κόμικς, Χιούμορ, Επιστημονική Φαντασία, Αστυνομικά, Τρόμου και χιλιάδες άλλα.

Το παζάρι βιβλίου θα βρίσκεται για περιορισμένο χρονικό διάστημα στην πόλη της Καβάλας αφού ο σκοπός του είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη παρουσία σε όλες τις μεγάλες πόλεις τις Ελληνικής περιφέρειας κατά τη διάρκεια του χρόνου. Δυστυχώς υπάρχουν τίτλοι που το απόθεμά τους είναι περιορισμένο –κατά κανόνα πρόκειται για τίτλους που προσφέρονται σε πολύ φθηνή τιμή– και εξαντλούνται κατά την διάρκεια του παζαριού βιβλίου, όμως δίνεται η δυνατότητα να κρατηθούν τίτλοι ως παραγγελία. Παράλληλα, αν ο αναγνώστης θέλει το βιβλίο ή τα βιβλία του για δώρο, προσφέρεται δωρεάν μια καλαίσθητη συσκευασία και σελιδοδείκτες.

Το BookFest με μια ματιά

  • Το 75% των τίτλων έχει τιμή κάτω από 5 ευρώ!
  • To 50% των τίτλων είναι τιμής από 1,5 έως 3 ευρώ!
  • Το 34% των τίτλων έχει τιμή κάτω από 3 ευρώ!
  • Η είσοδος είναι ελεύθερη!
  • Δεν υπάρχει κανένα όριο αγορών!
  • Δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου για επαγγελματίες!
  • Δεκτές όλες οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες!

Ώρες και μέρες λειτουργίας

Ώρες λειτουργίας καθημερινά από τις 10 το πρωί έως 9 το βράδυ, Σάββατα 9 πρωί έως 8 βράδυ – Κυριακές κλειστά.

Μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα του BookFest στο facebook εδώ