Στην Καβάλα ο Παντελής Θαλασσινός προσκεκλημένος του Μουσικού Σχολείου

Συναυλία-αφιέρωμα στον γνωστό συνθέτη από τα μουσικά σύνολα του σχολείου την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017 στις 20:30 στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας «Γεώργιος Παυλίδης»-Η είσοδος θα είναι ελεύθερη

Το Μουσικό Σχολείο Καβάλας σε συνεργασία με τον δήμο Καβάλας, τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Καβάλας διοργανώνουν συναυλία-αφιέρωμα στο συνθέτη και τραγουδοποιό Παντελή Θαλασσινό, έναν από τους σημαντικότερους δημιουργούς της σύγχρονης ελληνικής μουσικής.

Γνωστές συνθέσεις και τραγούδια του Παντελή Θαλασσινού θα ερμηνευτούν από τα Μουσικά Σύνολα του Σχολείου μαζί με τον ίδιο τον συνθέτη, ο οποίος θα τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωσή μας.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017 και ώρα 20:30 στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας «Γεώργιος Παυλίδης» και θα δώσει την ευκαιρία στο κοινό της πόλης να απολαύσει τις μουσικές δημιουργίες του αγαπημένου τραγουδοποιού. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Υπεύθυνος Μουσικών Συνόλων: Χρήστος Σαγώνας
Διδασκαλία Χορωδίας: Κωνσταντία Κύπρου, Θωμάς Κακάνης

Συμμετέχουν οι εκπαιδευτικοί

Τρομπέτα: Γιώργος Φίτσιος
Ακορντεόν: Γιώργος Παραπέρογλου
Κρουστά: Μελέτης Παντελίδης