Παράταση μιας εβδομάδας για το BookFest! Στην Καβάλα το μεγάλο παζάρι βιβλίου μέχρι και τις 27 Μαΐου

Οι βιβλιόφιλοι της Καβάλας «αγκάλιασαν» τη διοργάνωση που τείνει να γίνει... θεσμός!

Όπως όλα δείχνουν, η ανταπόκριση των Καβαλιωτών στη δεύτερη, μέσα σε δύο χρόνια, «επίσκεψη» του BookFest στην πόλη ξεπέρασε τις προσδοκίες ακόμη και των ίδιων των διοργανωτών και έτσι αποφασίστηκε η παραμονή στην Καβάλα για μία επιπλέον εβδομάδα, ήτοι μέχρι και το Σάββατο 27 Μαΐου 2017!

Το BookFest φιλοξενείται σε έναν μεγάλο, άνετο και με εύκολη πρόσβαση χώρο, επί της Ερυθρού Σταυρού 38, απέναντι από την πρώην Νομαρχία και δίπλα από το πρατήριο καυσίμων της ΒΡ.

Πρόκειται για ένα μεγάλο παζάρι βιβλίου με τίτλους που κατά κανόνα δεν βρίσκονται στα ράφια των βιβλιοπωλείων, 100 περίπου εκδοτικών οίκων, σε απίστευτα χαμηλές τιμές, ενώ όλα τα βιβλία διαθέτουν ετικέτα με την τιμή διάθεσης ώστε το κοινό να γνωρίζει από πριν την τιμή. Παράλληλα, δεν υπάρχει κανείς περιορισμός στις αγορές. Μπορεί κανείς να προμηθευθεί ακόμη και ένα μόνο βιβλίο με αξία 0,50 λεπτά, ενώ τα περισσότερα βιβλία δεν ξεπερνάνε τα 5 ευρώ!

Υπάρχουν βιβλία για όλες τις ηλικίες και όλων των κατηγοριών: Νηπιακά, Προσχολικής και Σχολικής Ηλικίας, Παιδικά και Εφηβικά, Παραμύθια, Παζλ, Κατασκευές, Λογοτεχνία Ελληνική και Ξένη, Σύγχρονη και Κλασική, Ποίηση, Ψυχολογία, Ιστορία, Λαογραφία, Κόμικς, Χιούμορ, Επιστημονική Φαντασία, Αστυνομικά, Τρόμου και χιλιάδες άλλα.

Το BookFest με μια ματιά

  • Το 75% των τίτλων έχει τιμή κάτω από 5 ευρώ!
  • To 50% των τίτλων είναι τιμής από 1,5 έως 3 ευρώ!
  • Το 34% των τίτλων έχει τιμή κάτω από 3 ευρώ!
  • Η είσοδος είναι ελεύθερη!
  • Δεν υπάρχει κανένα όριο αγορών!
  • Δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου για επαγγελματίες!
  • Δεκτές όλες οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες!

Ώρες και μέρες λειτουργίας

Ώρες λειτουργίας καθημερινά από τις 10 το πρωί έως 9 το βράδυ, Σάββατα 9 πρωί έως 8 βράδυ – Κυριακές κλειστά.

Μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα του BookFest στο facebook εδώ