Ο Γιάννης Χαρούλης στην Ξάνθη

Διαγωνισμός μέσω facebook για τους αναγνώστες του KAVALA POST - Δείτε πώς θα κερδίσετε δωρεάν προσκλήση για τη συναυλία στο γήπεδο του ΑΟΞ

Αυτό το καλοκαίρι, τo KAVALA POST στηρίζει επικοινωνιακά μερικά από τα κορυφαία πολιτιστικά γεγονότα της περιοχής μας, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στους αναγνώστες μας να κερδίσουν δωρεάν προσκλήσεις για θεατρικές παραστάσεις αλλά και μουσικές συναυλίες όπως αυτή του αγαπητού ερμηνευτή Γιάννη Χαρούλη στην πόλη της Ξάνθης…

Δηλώστε συμμετοχή στον μεγάλο διαγωνισμό του KAVALA POST και κερδίστε την πρόσκλησή σας εδώ

 

Μετά από έναν δημιουργικό χειμώνα ο οποίος «σφραγίστηκε» από την ερμηνεία του στον νέο δίσκο «Ο Δωδεκάλογος του Γύφτου» αλλά και την επιτυχημένη ευρωπαϊκή του περιοδεία, ο Γιάννης Χαρούλης συνεχίζει το ταξίδι του σε όλη την Ελλάδα και το φετινό καλοκαίρι με μια μεγάλη γιορτή στο γήπεδο του ΑΟΞ στην Ξάνθη, τη Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017, στις 21:30.

Ένα ταξίδι με μουσικές, μελωδίες, νότες, εικόνες και συναισθήματα. Ο αυθεντικός, απλός, παραδοσιακός αλλά συγχρόνως εξωστρεφής και μεταδοτικός… Από τους καλλιτέχνες που παθιάζεσαι να ακούς και να βλέπεις, ο Γιάννης Χαρούλης μάς προσκαλεί με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει, να μας ξυπνήσει μνήμες, να μας συγκινήσει με το λαούτο και τη χαρακτηριστική φωνή και παρουσία του, να μας ταξιδέψει το μυαλό και την ψυχή.

Πάντα παρέα με μια εξαιρετική ομάδα. Πάντα με γιορτινή διάθεση, με αφοπλιστική απλότητα, με ειλικρίνεια! Μαζί του για ακόμη μια χρονιά όλοι εμείς, μια μεγάλη παρέα!

Μαζί του οι μουσικοί:
Λευτέρης Ανδριώτης: Λύρα
Μιχάλης Καλκάνης: Κοντραμπάσο
Βασίλης Μπαχαρίδης: Κρουστά
Κωνσταντής Πιστιόλης: Πνευστά
Θανάσης Τζίνγκοβιτς: Ηλεκτρική Κιθάρα
Πάνος Τόλιος: Κρούστα
Μark Nieuwenhuis: Τρόμπετα
Τεχνικοί:
Παναγιώτης Ριζόπουλος, Νίκος Κωνσταντάκης: Σχεδιασμός Ήχου
Μαρία Βενετάκη: Σχεδιασμός Φωτισμού
Οργάνωση και εκτελεση παραγωγής: ”Κazandb” & ”Soldout” Lives
Προπώληση: 13€ Ταμείο: 15€
Παιδιά κάτω των 10 ετών ΔΕΝ κόβουν εισιτήριο.
Ηλεκτρονικά στο Viva.gr

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30. Ώρα έναρξης: 21:30

Σημεία προπώλησης

ΞΑΝΘΗ: Studio ITALOS
ΚΟΜΟΤΗΝΗ: Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο
ΚΑΒΑΛΑ: 180° Cafe Lounge Bar
ΚΕΡΑΜΩΤΗ: Αιγαίο Cafe Bar
ΔΡΑΜΑ: Αρίων Δισκοπωλείο
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: 24 Ώρες Mini Market