Ένας Καβαλιώτης διεκδικεί το βραβείο για την «καλύτερη φωτογραφία δρόμου» του 2017 και χρειάζεται τη στήριξή μας!

Με ένα «κλικ» γεμάτο αντιθέσεις από την παραλιακή της πόλης, ο Γιάννης Γκουζίδης έχει επισήμως «μπει» στη βραχεία λίστα του lens culture

Ένα από τα πλέον έγκριτα διεθνή περιοδικά με θέμα την τέχνη της φωτογραφίας, το lens culture, διοργανώνει και φέτος τα βραβεία για την ανάδειξη των καλύτερων «φωτογραφιών δρόμου» (Street Photography Awards_2017) με χιλιάδες φωτογράφους από όλο τον κόσμο να στέλνουν προς αξιολόγηση τη συμμετοχή τους με την ελπίδα να καταφέρουν να «μπουν» στη βραχεία λίστα των «επίσημων» συμμετοχών…




Ο «δικός μας» Γιάννης Γκουζίδης τα κατάφερε! Με ένα ασπρόμαυρο καρέ που τράβηξε το καλοκαίρι που μας πέρασε στην παραλιακή της Καβάλας, ο Καβαλιώτης φωτογράφος επιλέχθηκε από την κριτική επιτροπή και τώρα διεκδικεί μαζί με εκατοντάδες άλλες συμμετοχές τη διάκριση! Αλλά, χρειάζεται τη βοήθειά μας.

Η επιλογή των βραβείων ναι μεν γίνεται από την Κριτική Επιτροπή του lens culture, ωστόσο «μετράνε» αρκετά και οι θετικές γνώμες του κοινού μέσα από την επίσημη σελίδα του περιοδικού. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να «μπείτε» μέσα και να «χαρίσετε» στον Γιάννη και τη φωτογραφία του ένα «αστεράκι» με ένα μόνο… κλικ!

Στηρίξτε τον Γιάννη πατώντας εδώ

Δείτε τη φωτογραφία του Γιάννη Γκουζίδη που είναι υποψήφια για τα Street Photography Awards 2017 με τίτλο «Παιδιά σε δύο κόσμους» εδώ:

O ίδιος ο φωτογράφος σημειώνει για τη συμμετοχή του: «Παιδιά σε δύο κόσμους. Αυτό είναι το όνομα της λήψης που έστειλα σαν συμμετοχή στον διαγωνισμό φωτογραφίας δρόμου. Προσπάθησα να εκφράσω την αντίθεση των δύο διαφορετικών κόσμων των παιδιών της φωτογραφίας. Το ένα βρίσκεται εκεί και πουλάει παιχνίδια… μπροστά σε άλλα παιδάκια που παίζουν ανέμελα μπροστά του».